01.11.2011. / 09:27

Autor: Hina

Kim Kardashian zatražila razvod nakon 72 dana braka

Nakon samo 72 dana braka, američka reality zvijezda Kim Kardashian u ponedjeljak je podnijela zahtjev za razvod od supruga, košarkaša NBA-a Krisa Humphriesa.

Kim KardashianKim KardashianNakon samo 72 dana braka, američka reality zvijezda Kim Kardashian u ponedjeljak je podnijela zahtjev za razvod od supruga, košarkaša NBA-a Krisa Humphriesa.

"Nakon pomnog razmišljanja, odlučila sam okončati svoj brak. Nadam se da svatko razumije da to nije laka odluka. Nadala sam se da će taj brak trajati zauvijek, ali ponekad stvari ne idu kako je planirano. Ostajemo prijatelji i želimo jedno drugome najbolje", navela je Kardashian u izjavi za američke medije, prenosi TV mreža Fox News.

Prema izvješću celebrity portala TMZ, par je bio u sukobu oko toga gdje se napokon skrasiti. Humphries je navodno bio strastveno za svoju rodnu Minnesotu, dok Kardashian jednostavno nije na to pristajala.

Prema izvješću TMZ-a, Humphries nije znao da će Kim podnijeti zahtjev za razvod u ponedjeljak ujutro.

Tabloid US Weekly objavio je online da se Humphries odlučno protivi razvodu i očajnički pokušava spasiti svoj brak s Kardashian.

"Ja sam predan ovome braku i svemu što taj savez predstavlja", rekao je Humphries za US Weekly.

"Volim svoju ženu i shrvan sam saznanjem da je zatražila razvod. Spreman sam učiniti sve što je potrebno da bi brak funkcionirao", dodao je.

Iako je njihov brak bio kratkoga vijeka, reality zvijezda neće tražiti njegovo poništenje već je kao razlog za razvod navela "nepomirljive razlike", navodi TMZ.

Par je potpisao predbračni ugovor, a Kardashian prema izvješćima, nastoji spriječiti da Humphriesu mora plaćati alimentaciju.

Kim Kardashian je od svog obiteljskog reality showa, "Keeping Up with Kardashians" koji se emitira već 6. sezonu, te od reklama, sponzora i kozmetičkih linija u 2010. zaradila oko 6 milijuna dolara, dok je Humphries trenutačno bez ugovora u NBA-u.

Kardashian (31) se udala za 26-godišnjeg Humphriesa na spektakularnom vjenčanju u Hollywoodu 20. kolovoza, za koje se piše da je koštalo preko 10 milijuna dolara. Samo je vjenčani prsten s dijamantom od 20,5 karata, koji je Humphries kupio Kardashian, koštao 2 milijuna dolara.

Kardashian je navodno angažirala celebrity odvjetnicu Lauru Wasser, koja je ranije branila Britney Spears, Mariu Shriver i Angelinu Jolie.

Vezane vijesti

Foto: Bujne grudi Kim Kardashian opet u prvom planu

Foto: Bujne grudi Kim Kardashian opet u prvom planu

Kim Kardashianjednostavno obožava pokazivati svoje tijelo, a posljednji u nizu golišavih editorijala snimila je za nadolazeće izdanje FHM-a. Foto:… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika