01.11.2011. / 12:55

Autor: Totalsport

Derek Fisher demantirao raskol među zastupnicima košarkaša

Vlasnici klubova moraju shvatiti da puno ljudi, ne samo igrača, živi od NBA utakmica. Krajnje je vrijeme da uzmu svoju milijardu dolara i otvore vrata dvorana – obrušio se Fisher

Derek FischerDerek FischerPredsjednik udruge NBA košarkaša Derek Fischer demantirao je medije koji su objavili da je u sukobu s izvršnim direktorom udruge Billyjem Hunterom.

U nedjelju je Foxsport.com objavio tekst pod naslovom "Da li je Fischer u Sternovom džepu" uz tvrdnje kako je došlo do svađe i razilaženja u mišljenjima između Fishera i izvršnog direktora udruge NBA igrača Billyja Huntera, te da je navodno Fisher obećao povjereniku natjecanja NBA lige Davidu Sternu pristanak na podjelu zarade u omjeru 50 -50.

Kako bi cijelu priču demantirao, Fisher je uputio pismo igračima čije interese zastupa u pregovorima.

- Uglavnom ne komentiram ovako apsurdne teze u medijima, ali kako se priča ne bi razvlačila u nedogled moram reći da sam potpuno posvećen samo interesima igrača i da sam lojalan Udruzi koju zastupam. Svi koji u to sumnjaju ne poznaju mene, moje dosadašnje zalaganje za igrače i sve što zastupam. Čak mogu reći da je vrlo bezobrazno dovoditi moje poštenje u pitanje. Pregovarači Udruge su jedinstveni, a svi koji tvrde drugačije ne govore istinu – napisao je Fisher, a potom pojasnio napredak u preogovorima u kojima vlasnici NBA momčadi žele podijelu 50-50, a igrači su s 57 posto spustili svoja potraživanja na 52,5 pa se nagađa da je dogovor blizu.

- Moj cilj je doći do nagodbe koja je po našem mišljenju najpoštenija, a vlasnici klubova moraju shvatiti da puno ljudi, ne samo igrača, živi od NBA utakmica. Krajnje je vrijeme da uzmu svoju milijardu dolara i otvore vrata dvorana – obrušio se Fisher na drugu stranu u pregovorima.

- Pokušaji nekih medija da razbiju jedninstvo pregovarača sa strane košarkaša neće uspjeti – zaključio je Fisher.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika