02.11.2011. / 11:35

Autor: Totalsport

Allegri: Najvažnije je da smo se kvalificirali

- Napravili smo previše pogrešaka, a kada to napravite dogodi vam se da primite gol ili skrivite penal - kratko je komentirao trener "rossonera" Massimiliano Allegri

Massimiliano AllegriMassimiliano AllegriUsprkos tek remiju (1-1) na gostovanju kod BATE Borisova u 4. kolu Lige prvaka, talijanski nogometni prvak Milan kvalificirao se i matematički uz Barcelonu u nokaut-fazu natjecanja.

U redovima "rossonera" željeli su pobjedu za Antonija Cassana, koji je tijekom vikenda obolio od zasad tajanstvene bolesti, ali do nje ipak nisu došli. Vodeći gol Zlatana Ibrahimovića iz 22. minute poništio je Renan Bressan iz penala u 55. pa je tako Milan na ljestvici zaostao dva boda za Barcelonom.

- Napravili smo previše pogrešaka, a kada to napravite dogodi vam se da primite gol ili skrivite penal. Trebali smo biti odlučniji i konkretniji u prelamanju utakmice. Ipak, ono što je najvažnije je da smo se kvalificirali - kratko je komentirao trener "rossonera" Massimiliano Allegri.

Vezane vijesti

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Rukometaši Füchse Berlina, čije boje brane hrvatski rukometaši Ivan Ninčević i Denis Špoljarić, osigurali su nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika