02.11.2011. / 14:41

Autor: Totalsport

Redknapp mora na operaciju srca

- Nadam se da ću se vratiti na posao za nekoliko dana - rekao je Redknapp za The Sun u srijedu, dan nakon što je zaprimljen u bolnicu na detaljne pretrage

Harry Redknapp Harry Redknapp Menadžer Tottenhamovih nogometaša Harry Redknapp bit će podvrgnut manjoj operaciji srca i to je precizan razlog njegovog propuštanja utakmice 4. kola Europa lige u četvrtak u kojoj "spursi" gostuju u Rusiji kod Rubina iz Kazana.

Engleski mediji navode da će 64-godišnjem stručnjaku biti operirana manja blokada jedne od srčanih arterija.

- Nadam se da ću se vratiti na posao za nekoliko dana - rekao je Redknapp za The Sun u srijedu, dan nakon što je zaprimljen u bolnicu na detaljne pretrage.

Redknapp je u ožujku prošle godine u svojoj kolumni u Sunu napisao da je počeo uzimati tablete za srce na preporuku liječnika.

"Sjedeći na klupi izjedate se od prvog do posljednjeg zvižduka. Nakon utakmice ne mogu zaspati, previše se toga događa u mojoj glavi jer vrtim poteze, razmišljam o taktici, o igračima, tko je imao dobru, a tko lošu utakmicu. A sve je još gore ako izgubimo", napisao je u jednoj od svojih kolumni trener hrvatskih nogometaša Nike Kranjčara, Luke Modrića i Vedrana Ćorluke.

Na klupi "spursa" protiv Rubina tako će sjediti Redknappov pomoćnik Kevin Bond i trener prve momčadi Joe Jordan, a Redknapp se nada da će se vratiti na dužnost u nedjelju u premierligaškom srazu protiv Fulhama.

Vezane vijesti

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Potpuno iznenađujuće, u noćnim satima sa srijede na četvrtak, Tottenham je putem vlastite web-stranice objavio prekid suradnje s dosadašnjim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika