03.11.2011. / 13:43

Autor: Totalsport

Frank de Boer: Ponosan sam!

- Konstantno smo pritiskali suparnika i ostvarili pobjedu kojom smo došli nadomak osmine finala

Frank de Boer (Wikipedia)Frank de Boer (Wikipedia)Trener Ajaxovih nogometaša Frank de Boer izrazio je zadovoljstvo nakon uvjerljive pobjede nad zagrebačkim Dinamom u srazu četvrtog kola D-skupine Lige prvaka.

- Ponosan sam: Pobijediti 4-0 u Ligi prvaka ima posebnu težinu - rekao je 41-godišnji stručnjak za službenu web-stranicu nizozemskog kluba dodavši:

- Konstantno smo pritiskali suparnika i ostvarili pobjedu kojom smo došli nadomak osmine finala. U Lyonu će nam u sljedećem kolu možda biti dovoljno i 0-0 s obzirom na povoljnu gol-razliku koju imamo. No, bez obzira na to, igrat ćemo u Francuskoj ponovno našu utakmicu.

- Mi ne znamo stati odostraga i, poput Talijana, čekati da iskontriramo suparnika. To također ne znači niti da ćemo napadati bez pameti. Lyon je težak suparnik, posebno na Gerlandu. Ali moram vam priznati da je uistinu sjajan osjećaj ići onamo s trima bodovima prednosti - zaključio je De Boer.

Strijelac trećeg Ajaxova pogotka Siem de Jong u svojoj je izjavi rekao:

- Bilo je važno dobiti ovu utakmicu i to smo učinili. No, važno je također da smo odigrali spektakularnu utakmicu. Zabili smo u prvom poluvremenu u pravom trenutku. Ostvarili smo sjajan rezultat i iznimno smo sretni zbog osvojena tri nova boda. Sljedeća utakmica, dvoboj kod Lyona, bit će ključan za rasplet situacije u skupini.

Vezane vijesti

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Rukometaši Füchse Berlina, čije boje brane hrvatski rukometaši Ivan Ninčević i Denis Špoljarić, osigurali su nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika