04.11.2011. / 15:20

Autor: Nacional.hr

Doktori vadili metak iz anusa

Najvjerojatnije zbog seksualne igre pacijent je posramljen morao potražiti liječničku pomoć

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaU zagrebačkoj Klinici sestara milosrdnica pacijentu I.K. iz anusa izvađen je protuavionski metak, kalibra 20 mm i dužine 11 cm, koji si je sam ugurao, izvještava Slobodna Dalmacija.

Najvjerojatnije zbog seksualne igre pacijent je posramljen morao potražiti liječničku pomoć. U bolnicu je pristigao i djelatnik Protueksplozijskog odjela policije, i očekuje se pretraga 50-godišnjakova doma. Kako je protekao zahvat zamjenik ravnatelja bolnice prof. dr. sc. Goran Roić nije htio komentirati i pozvao se na Zakon o zaštiti prava pacijenata.

"Najčešće dolaze s limenom, staklenom i plastičnom ambalažom. Bilo je i situacija opasnih po život, kada su fantazijski predmeti odlazili do ampule anusa. U većini slučajeva posežem samo za kliještima, ali zna biti i operacijskih zahvata, pa poslije pacijenti muku muče kako opravdati pred bračnim drugom rez na trbušnoj šupljini preko koje se, onda, vade stvari van", izjavio je kirurg koji je htio ostati anoniman i dodao kako se prisjeća intervencije na mokraćovodu kada su pacijentu morali vaditi metalnu žičicu.

Vezane vijesti

Markač uspješno operiran

Markač uspješno operiran

General Mladen Markač, optužen na 18 godina zatvora za zločine u Oluji i nakon nje, uspješno je krajem svibnja operiran na kardiovakularnom odjelu… Više

Komentari

registracija
30/6/09

jebivjetar, 04.11.11. 16:40

Pa kažem ja da ti HDZ-ovci nisu normalni ! Da to nije bio Milinović ? Naslijedio je brata pedera Sanadera !


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika