06.11.2011. / 12:15

Autor: Totalsport

Pallister poručio Ferdinandu: Više ne možeš stalno igrati

Rio Ferdinand je još uvijek sjajan igrač, ali da se mora pomiriti s činjenicom da ne može baš svaku utakmicu zaigrati za Manchester United i Englesku reprezentaciju

Rio FerdinandRio FerdinandNekadašnji branič Manchester Uniteda Gary Pallister smatra da se Rio Ferdinand mora pomiriti s činjenicom da ne može igrati svaku utakmicu za klub i reprezentaciju.

Gary Pallister koji je u igračkoj mirovini od 2001. godine za Tha Sunday Mirror je izjavio kako je Rio Ferdinand još uvijek sjajan igrač, ali da se mora pomiriti s činjenicom da ne može baš svaku utakmicu zaigrati za Manchester United i Englesku reprezentaciju.

- On je još uvijek fantastičan igrač. Zapravo, mogao bi poput Scholesa i Giggsa još dugo vremena biti važna karika momčadi, ali mora prihvatiti da neće igrati svaku utakmicu - smatra Pallister koji je u sličnoj dvojbi bio i sam.

- Otprilike u istim godinama Ferguson me pozvao na razgovor jer sam imao ugovor na još godinu dana. Objasnio mi je da bi volio da ostanem, ali mi ne može garantirati da ću redovito igrati. Nakon toga je rekao da je Middlesbrough zainteresiran za mene, a pošto je Boro moj klub iz mladosti odlučio sam otići tamo gdje mogu stalno igrati. Bio je to moj izbor, a isto tako Rio mora odlučiti što smatra da je za njega najbolje. Možda da prestane igrati za reprezentaciju kako bi smanjio fond utakmica, uglavnom to je njegova odluka, ali mora shvatiti da ne može više toliko utakmica u jednoj sezoni odigrati na visokom nivou - poručio je Pallister.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika