06.11.2011. / 12:25

Autor: Totalsport

Ronaldo: Ferguson je od mene napravio igrača

Sir Alex zauzima posebno mjesto u mom životu. U biti, on je najvažniji čovjek u mojoj karijeri, rekao je Ronaldo

Alex FergusonAlex FergusonUz čestitke Alexu Fergusonu na 25 godina na klupi Manchester Uniteda, Cristiano Ronaldo ga izdvaja kao jednog od najvažnijih ljudi u svom životu.

Ronaldo je u United stigao 2003. godine za 12 milijuna i 250 tisuća funti kao prvi Portugalac u povijesti kluba, a zatim je šest godina kasnije za 80 milijuna funti prodan Realu. Za engleski Daily Mirror Ronaldo je progovorio o velikom Škotu na klupi Manchester Uniteda.

- Sir Alex zauzima posebno mjesto u mom životu. U biti, on je najvažniji čovjek u mojoj karijeri. Doveo me kao nepoznatog mladog igrača, bio sam samo još jedan talentirani klinac, ali on me naučio sve bitne stvari i dao mi priliku da igram u jednom od najvećih klubova na svijetu. On je zasigurno i jedna od najbitnijih osoba općenito u mom životu. Radio sam s Fergusonom nekoliko godina i mogu reći da je zaslužio sve što je postigao. On puno radi, jako je inteligentan i ima puno iskustva – nahvalio je nekadašnjeg trenera Ronaldo.

No, ipak 26-godišnji Portugalac nije želio uspoređivati Fergusona i svog sadašnjeg trenera Josea Mourinha.

- Teško je procijeniti razlike i uspoređivati ih. Oba su vrlo posebni, ali imaju drugačije vizije i ideje i za mene su njih dvojica bez sumnje najbolji na svijetu u svom poslu – smatra Cristiano Ronaldo.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika