07.11.2011. / 12:20

Autor: Nacional.hr

Građanska akcija

Gdje opet kradete kad imate za plakate?

Iz organizacije su poslali i reakciju HDZ-u na njihov predizborni skup u Karlovcu i 'fašističko pozdravljanje' hrvatske premijerke Jadranke Kosor

Prizor s Trga žrtava fašizmaPrizor s Trga žrtava fašizmaOrganizacija Građanska akcija opet je u akciji. Na Trgu žrtava fašizma, nasuprot ulaza u sjedište HDZ-a, dva aktivista držali su natpise "Gdje opet kradete kad imate za nove izborne plakate?", "Temelj Hrvatske je antifašizam bando fašistička!" i "Sad antifašiste hapsite bando fašistička!".

Sigurnost iz središnjice HDZ odmah je reagirala i zaplijenila Oduzimanje transparenataOduzimanje transparenatatransparente. Iz organizacije su poslali i reakciju HDZ-u na njihov predizborni skup u Karlovcu i 'fašističko pozdravljanje' hrvatske premijerke Jadranke Kosor. Optužuju ih za 'puzajući fašizam' i krađu. HDZ-ovce su nazvali 'Zločinačkom organizacijom' i ovcama.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
3/12/10

Yoda, 07.11.11. 12:38

Žao mi je što nisam bliže Zagrebu pa da vidim kako bi meni oduzeo plakat...


registracija
30/6/09

jebivjetar, 07.11.11. 13:00

Fašiste u rupe , kao i uvijek !


registracija
16/6/10

nosonja, 07.11.11. 13:24

Volio bih kad bi mi netko sa pravne strane objasnio dali ovi govnari njima smiju oduzeti te transparente, jer koliko vidim nigdje se explicitno ne spominje ADZ-et???


registracija
31/1/10

STTony, 07.11.11. 15:33

Odakle pravo tim zločincima i fašistima da oduzimaju ljudima plakate?

Govna fašistička!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika