07.11.2011. / 11:52

Autor: Totalsport

ATP Valencia: Granollers osvojio treći turnir u karijeri

Prošle je godine Granollers igrao finale turnira u Valenciji, a sada je otišao korak dalje i za to mu je trebalo točno tri sata, koliko je trajao ovaj finale

Marcel GranollersMarcel GranollersŠpanjolski tenisač Marcel Granollers, 34. igrač na ATP ljestvici, osvojio je ovotjedni dvoranski turnir u Valenciji. U finalu je Granollers pobijedio Argentinca Juana Monaca 6-2, 4-6, 7-6(3).

Za Granollersa je ovo treći osvojeni ATP turnir u karijeri, ali i prvi koji nije igran na zemljanoj podlozi. Monaco je, pak, i dalje na tri osvojena turnira i sedam igranih finala, a svih tih deset puta je Monaco igrao finala, također, na zemljanoj podlozi.

Prošle je godine Granollers igrao finale turnira u Valenciji, a sada je otišao korak dalje i za to mu je trebalo točno tri sata, koliko je trajao ovaj finale.

Mogao je Granollers i nešto brže dobiti ovaj meč, ali je kod 5-4 u trećem setu propustio tri meč-lopte. Taj podatak ga nije uznemirio, već je u tie-breaku posve dominirao i na kraju dobio drugi međusobni meč protiv Argentinca, od tri odigrana u karijeri.

Podsjetimo da je Granollers na putu do ukupne pobjede izbacio i hrvatskog tenisača Marina Čilića. U četvrtfinalu je Španjolac svladao i Gaëla Monfilsa, a u polufinalu Juana Martina del Potra.

ATP Valencia, finale:

Granollers - Monaco 6-2, 4-6, 7-6(3)

Vezane vijesti

Roland Garros: Murray unatočv ozljedi dobio Nieminena

Roland Garros: Murray unatočv ozljedi dobio Nieminena

Britanski tenisač Andy Murray, četvrti nositelj Roland Garrosa, uz dosta je muke prošao u 3. kolo u meču protiv Finca Jarkka Nieminena, te je na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika