Objavljeno u Nacionalu br. 834, 2011-11-08

Autor: Sandra Bartolović

Svaka stranka svog penzionera za izbornu trku ima

Umirovljenici su poželjna glasačka skupina, no umirovljeničkih stranaka zaista je previšeUmirovljenici su poželjna glasačka skupina, no umirovljeničkih stranaka zaista je previšeHrvatska stranka umirovljenika, Stranka umirovljenika, Blok umirovljenici zajedno (I i II), friško osnovana Stranka penzionera, a k tome još i Matica umirovljenika i Sindikat umirovljenika Hrvatske – sasvim dovoljno za pristojan košmar u glavi prosječnog umirovljenika koji se u donošenju izborne odluke želi voditi generacijskim kriterijem. No malo koji od njih može se nadati ozbiljnijem zadržavanju u političkom životu.

Svi su odreda ušli u koalicije s jačima, ali među onima koji će ostati samo je HSU Silvana Hrelje, koji je pregovorima unutar Kukuriku koalicije osigurao zastupnički klub, a možda i ministarstvo za HSU, te možda BUZ Lazara Grujića koji na izbore ide s Ljubom Jurčićem, kojemu ankete daju razloga za nadu.

Vezane vijesti

Radnici su izgubili 17 milijardi kuna zbog neplaćenih doprinosa

Radnici su izgubili 17 milijardi kuna zbog neplaćenih doprinosa

Uplaćivanje poreza i doprinosa u državni proračun problem je s kojim će se aktualna vlada morati ozbiljno pozabaviti. Tako smatra i ministar rada i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika