08.11.2011. / 09:46

Autor: Hina , Nacional.hr

Cain niječe spolno uznemiravanje

Sharon Bialek, majka trinaestogodišnjeg djeteta, optužila je u ponedjeljak Caina, nakon još dviju žena koje su htjele ostati neimenovane, da ju je napao tijekom susreta u srpnju 1997. u Washingtonu, koji je s njim dogovorila kako bi joj pomogao pronaći posao

Jedan od kandidata Republikanske stranke za predsjedničke izbore u SAD-u Herman Cain odbacio je u utorak optužbe za spolno uznemiravanje koje je protiv njega iznijela jedna žena.

U izjavi za televiziju ABC Cain je rekao da će održati tiskovnu konferenciju o tim optužbama i dodao da nastavlja utrku za stranačke izbore.

Sharon Bialek, majka trinaestogodišnjeg djeteta, optužila je u ponedjeljak Caina, nakon još dviju žena koje su htjele ostati neimenovane, da ju je napao tijekom susreta u srpnju 1997. u Washingtonu, koji je s njim dogovorila kako bi joj pomogao pronaći posao.

Rekla je da joj je Cain na tom susretu, nakon večere, "uvukao ruku pod suknju" i privukao joj glavu prema svojim koljenima dok su bili sami u automobilu.

Hrvatska? Kakvo je to j.... ime?!

"Upozorila sam ga da prestane i on je to učinio", dodala je.

Napomenula je da govori uime "svih žena koje su spolno uznemiravane".

"Sve optužbe protiv Caina za spolno uznemiravanje potpuno su neutemeljene. Cain nikada nikoga nije spolno uznemiravao", ističu u priopćenju njegovi suradnici u stranačkoj kampanji, nekoliko minuta nakon tiskovne konferencije Sharon Bialek koja je bila u pratnji slavne odvjetnice za prava žena Glorije Allred.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika