08.11.2011. / 11:16

Autor: Totalsport

Rossi zamijenio Mihajlovića

Rossi je potpisao ugovor do kraja sezone 2012/13, potvrdila je Fiorentina putem svoje web-stranice

Delio Rossi Delio Rossi Uprava talijanskog nogometnog prvoligaša Fiorentine odlučila se na smjenu trenera. Umjesto Srbina Siniše Mihajlovića (42) postavljen je domaći stručnjak Delio Rossi (51).

Rossi je potpisao ugovor do kraja sezone 2012/13, potvrdila je Fiorentina putem svoje web-stranice.

Mihajlović je na ljeto 2010. godine preuzeo Fiorentinu od Cesarea Prandellija i prvu sezonu za kormilom toskanskog kluba okončao je na devetom mjestu Serie A. Ove sezone uprava je zadala za cilj plasman u Europa ligu, za što je potreban plasman među prvih pet momčadi, a Fiorentina nakon 10 odigranih utakmica zauzima tek 11. mjesto na ljestvici s devet bodova manje od lidera Udinesea.

Rossi je između ostaloga bivši trener Lazija i Palerma, dok je Mihajloviću Fiorentina bila treća trenerska postaja, nakon Bologne i Catanije.

Mandat srpskog trenera na klupi "viola" obilježile su ozljede njihovih ključnih igrača, pa je tako Stevan Jovetić propustio cijelu prošlu sezonu zbog operacije koljena, dok se nedavno Alberto Gilardino tek vratio na travnjake, također nakon ozljede koljena.

Vezane vijesti

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Talijanski nogometni reprezentativac Sebastian Giovinco, 25-godišnji ofenzivni veznjak, vraća se u Juventus koji je od Parme otkupio 50% ugovornih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika