08.11.2011. / 12:53

Autor: Nacional.hr

Aj Jazeera Balkans i službeno počinje sa emitiranjem 11. studenog

Gledatelji u regiji će preko kablovskih i IP TV operatera, te preko satelita EutelSat kao i na zemaljskom signalu u Bosni i Hercegovini, moći pratiti program ove globalne informativne mreže

Al Jazeera BalkansAl Jazeera BalkansAl Jazeera Balkans počinje sa emitiranjem svog programa u petak 11. studenog 2011. u 18.00 sati iz centralnog studija u Sarajevu te regionalnih centara u Beogradu, Zagrebu i Skoplju.

Gledatelji u regiji će preko kablovskih i IP TV operatera, te preko satelita EutelSat kao i na zemaljskom signalu u Bosni i Hercegovini, moći pratiti program ove globalne informativne mreže.

Koristeći se regionalnom mrežom dopisnika, kao i globalnom mrežom dopisništava Al Jazeera mreže, Al Jazeera Balkans će gledateljima donositi kako regionalne tako i globalne vijesti, te o regiji izvještavati gledatelje u svijetu koji prate Al Jazeera English i Al Jazeera Arabic programe.

Šest sati lokalno produciranih vijesti, intervjua, komentara i analiza, te kvalitetan dokumentarni program predstavljaju početak novog poglavlja u medijskom izvještavanju u regiji.

Vezane vijesti

Cameron u četvrtak na saslušanju o etici u medijima

Cameron u četvrtak na saslušanju o etici u medijima

Britanskog premijera Davida Camerona u idući četvrtak će saslušati povjerenstvo koje istražuje povezanost medija i vlasti, nakon skandala zbog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika