08.11.2011. / 15:00

Autor: Nacional.hr

Umri muški u beogradskom zatvoru

Novac zarađen na ovakav način ostaje u ustanovi, a uložit će ga se u poboljšanje životnih uvjeta i rada zaposlenih te osuđenih

Bruce Willis (lijevo)Bruce Willis (lijevo)Holivudski producenti kontaktirali su upravu beogradskog Okružnog zatvora i posjetili ga, nagađa se kako će Bruce Willis tamo snimati nastavak filma 'Umri muški', izvještava Dnevni Avaz.

S obzirom da su producenti već posjetili zatvor, pretpostavlja se kako bi popularni John McClane iz filmskog serijala trebao doći u Beograd i sa svojom filmskom ekipom snimiti potrebne scene.

Dok se to ne dogodi domaće kuće planiraju snimati u srpskim kazneno-popravnim ustanovama, a zatvori će novcem koji zarade iznajmljivanjem svojih prostorija popunjavati svoje proračune.

Novac zarađen na ovakav način ostaje u ustanovi, a uložit će ga se u poboljšanje životnih uvjeta i rada zaposlenih te osuđenih.

Vezane vijesti

Brad Pittu zaplijenjeno 85 pušaka

Brad Pittu zaplijenjeno 85 pušaka

Mađarska antiteroristička jedinica zaplijenila je oružje sa seta Brad Pittovog filma 'World War Z'. Specijalna jedinica mađarske policije upala je u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika