08.11.2011. / 15:22

Autor: Totalsport

Benzema: Mourinho me pretvorio u ratnika

- On je vrlo blizak s igračima i uvijek je na raspolaganju svakome. Uvijek traži uspjeh i prolanalazi ga, ne znam kako mu to uspijeva. Ima neki poseban trik i svatko ga sluša - dodao je bivši igrač Lyona

Karim BenzemaKarim Benzemarancuski 23-godišnji nogometni reprezentativac u redovima Real Madrida Karim Benzema pohvalio je utjecaj Josea Mourinha na njegov osobni razvoj.

Benzema je u redove Reala stigao 2009. godine iz Lyona, ali ga se u prvoj sezoni u dresu "kraljevskog kluba" optuživalo da često djeluje letargično na terenu. Ipak, dolaskom Mourinha na ljeto prošle godine došlo je do zaokreta i Portugalac mu je uspio prenijeti ono što od njega želi i očekuje.

- Shvatio sam da Mourinho ne želi mijenjati moj stil igre, nego da želi da uložim više truda. Sada izlazim na teren kao ratnik - rekao je Benzema za RTL.

- On je vrlo blizak s igračima i uvijek je na raspolaganju svakome. Uvijek traži uspjeh i prolanalazi ga, ne znam kako mu to uspijeva. Ima neki poseban trik i svatko ga sluša - dodao je bivši igrač Lyona koji je ove sezone u devet prvenstvenih nastupa zabio šest golova i pomogao Realu na putu do vrha ljestvice u Primeri.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika