09.11.2011. / 11:28

Autor: Nacional.hr

Suđenje Domljanu

Šeks upozorio na krađu pića

"Istragom ništa nije utvrđeno, a piće je nestajalo i tijekom istrage pa je spremljeno pod nadzor u jednoj limenoj kasi, u mojoj sobi", rekao je Petković

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaNastavljen je sudski proces protiv bivšeg predsjednika Sabora Žarka Domljana, kojega je za klevetu tužila obitelj pokojnog rukovoditelja saborskog restorana Milana Škorića, izvještava Večernji list.

Podsjetimo kako je Domljan lani izjavio da je Škorić bio član KOS-a i da je 1990. godine nabavljao meso za Sabor u mesnici Zec, koja je, kako je to objasnio Domljan, 'bila poznato okupljalištu kosovaca i udbaša'.

Povratak kostura u ormar: Kako je Sabor odustao od 'retorike grobišta'

Bivši šef kabineta predsjednika Hrvatskog Sabora, Milovan Petković, iznio je zanimljivo svjedočenje tvrdeći kako se i u Saboru pričalo kako Škorić ima veze s KOS-om i UDBA-om. "U kabinetu predsjednika Sabora počele su se događati čudne stvari pa su pokrenute policijske istrage. Nestajalo je piće koje je bilo u kuhinji predsjednika Sabora, vođena je i policijska istraga jer je pristup tom piću bio očito svakome dopušten pa mislim da je tadašnji potpredsjednik Sabora gospodin Šeks na to upozorio. Istragom ništa nije utvrđeno, a piće je nestajalo i tijekom istrage pa je spremljeno pod nadzor u jednoj limenoj kasi, u mojoj sobi", rekao je Petković.

Zoran Gajdarov, koji je radio u službi unutarnjeg osiguranja Sabora, izjavio je kako za Škorića nije utvrđeno da je bio pripadnik KOS-a, nego je za to postojala indicija.

Vezane vijesti

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Potpredsjednik SDP-a i predsjednik saborskog odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo Zlatko Komadina odbacio je danas kao neistinite navode iz… Više

Komentari

registracija
18/1/08

ankicascreiber, 09.11.11. 11:52

HA HA HA Šeks na eks, se žali zbog pića HA HA HA HA.


registracija
15/8/09

vergilia, 09.11.11. 12:06

Šeks vidio da je netko ukrao bocu viskija, a nije vidio da se kradu milijuni...:))


registracija
11/1/10

fluid, 09.11.11. 16:37

A jebemti budalu glupu i pijanu !


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika