09.11.2011. / 13:35

Autor: Nacional.hr

'U ime Oca, HDZ-a i novca Svetoga, Amen'

Jaco, nikakvi dilovi ispod stola te neće spasiti da budeš poražena do nogu na izborima 04.12., poručuju iz Građanske Akcije

Foto: Građanska AkcijaFoto: Građanska AkcijaGradjanska Akcija ne predaje se u svojoj borbi da osvjesti građane prije izbora. Ovoga su puta pokušali ukazati na na kriminalnu spregu crkve i "zločinačke organizacije koji ne prezaju od daljnje pljačke ovog silovanog naroda".

Pred sjedištem Hrvatske biskupske konferencije razvili su trideset metarski transparent na kojem su jasno rekli što točno misle o posljednjem dogovoru Vlade i HBK o naknadi za oduzetu imovinu.

"Iako su biskupi inzistirali da se ovo velebno zdanje gradi od oniksa kako bi se zaštitili od uroka, poručujemo da ih ništa ne može zaštiti od narodnog gnjeva prema njihovom nezasitnom apetitu prema ovozemaljskim bogatstvima i grabežu sada kada narod gladuje i pitamo kako vas nije Boga strah?", poručili su iz Građanske Akcije.

Foto: Građanska AkcijaFoto: Građanska AkcijaIsto su poručili i ispred sjedišta HDZ-a, gdje su pobudili pozornost i dežurne ophodnje koja je legitimirala njihove aktiviste.

"Jaco, nikakvi dilovi ispod stola te neće spasiti da budeš poražena do nogu na izborima 04.12. Poklanjanje imovine koja pripada svim građanima onima koji su se zakleli živjeti u skromnosti a grabe šakom i kapom, neće ti pomoći. Ti i cijela zločinačka organizacije ćete odgovarati za društvenu pljačku i devastaciju. Obećajemo ti da će se ostvariti ona tvoja uzrečica ''Kud Ivo tu i ja''", poručili su ispred HDZ-a.

Građanima su poručili kako nema predaje te kako će sa takvim akcijama nastaviti sve do izbora.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
14/7/11

Trinity, 09.11.11. 14:14

Nema predaje u borbi za konačno skidanje hdza s vlasti!!!! Svim legalnim i legitimnim sredstvima i načinima, pa i po cijenu nelegitimnog, nelegalnog legitimiranja aktivista!!


registracija
22/10/11

jadno100, 10.11.11. 08:17

Dok vidim da se Crkva mijesa u politiku dojde mi da bljujem,sinoc na HRT1 prikazuju covjeka koji sa dvoje djece od toga jedno 100%invalid zivi u 14m2 bez ikakvih primanja i u najgorim uvjetima pa se pitam gdje je tu Crkva,njima je vazno samo da pograbe jos malo sto je ostalo -za mene nisu nista bolji od Hrvatskog Drustva Zlocinaca.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika