09.11.2011. / 14:15

Autor: Dean Sinovčić

Capello zbog Španjolske propušta svadbu svog sina

„Očev nedolazak na svadbu nije nikakav problem. On je u prvom redu nogometni izbornik, on je to oduvijek bio, otkako sam bio dijete, a posao izbornika ponekad iziskuje čudne odluke. A to moramo prihvatiti"

Fabio Capello Fabio Capello Engleski nogometni izbornik Fabio Capello u velikim je problemima. Najbolji igrač Wayne Rooney kažnjen je s tri utakmice neigranja nakon dobivenog crvenog kartona na utakmici protiv Crne Gore što znači da neće igrati tri utakmice na Europskom prvenstvu. Kapetan John Terry u središtu je rasističkog skandala, navodno je vrijeđao tamnoputog Antona Ferdinanda iz QPR-a. A sada je došlo do novih problema. U subotu na Wembleyu Engleska igra prijateljsku utakmicu protiv svjetskih prvaka Španjolske, a tog dana se ženi 36-godišnji Pierfilippo Capello, sin Fabia Capella. Isprva, utakmica se trebala igrati u petak, pa bio Fabio Capello stigao na svadbu svog sina, ali Španjolska je tražila pomicanje utakmice za dan kasnije jer u srijedu Barcelona igra utakmicu Kupa kralja protiv nižerazrednog L'Hospitalet, pa se igrači ipak trebaju odmoriti. Zašto Barcelona ne igra s drugom momčadi, bez zvijezda? Zato što po pravilima sedam prvotimaca mora biti u momčadi.

Fabio Capello nije znao da engleski i španjolski savez dogovaraju pomicanje utakmice za subotu, saznao je tek kada je dogovor postignut. Pierfilippo Capello je, inače, sportski odvjetnik koji je u dugogodišnjoj vezi s djevojkom Tizianom s kojom ima i dvije kćerke. Zato je njegov otac rekao da je svadba koja će se održati u Milanu samo formalnost na kojoj će prisustvovati Fabijeva supruga Laura. Pierfilipo je za londonski list Independent izjavio „Očev nedolazak na svadbu nije nikakav problem. On je u prvom redu nogometni izbornik, on je to oduvijek bio, otkako sam bio dijete, a posao izbornika ponekad iziskuje čudne odluke. A to moramo prihvatiti". Zanimljivo, upravo je Pierfilipo Capello sastavio ugovor između Fabia i engleskog nogometnog saveza kada je ovaj postao engleski izbornik.

Vezane vijesti

Casillas: Nervoza nas je učinila slabijim

Casillas: Nervoza nas je učinila slabijim

Svi Španjolci, od nogometnih reprezentativaca do javnosti, jasno pokazuju u izjavama da su itekako sretni što su se plasirali u četvrtfinale… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika