09.11.2011. / 14:33

Autor: Totalsport

Davide Ballardini novi trener Cagliarija

Ballardini je tako postao treći trener na klupi Cagliarija ove sezone

Davide Ballardini Davide Ballardini Davide Ballardini od srijede je novi trener talijanskog nogometnog kluba Cagliari koji je nešto ranije otpustio svog dosadašnjeg stručnjaka na klupi, Massima Ficcadentija, zbog serije loših rezultata.

Ballardini (47) je prošle sezone radio kao trener Genoe u razdoblju od studenog 2010. do lipnja 2011. godine. Talijan je već u dva navrata vodio momčad Cagliarija, i to 2005. godine, kada je njegovo sjedenje na klupi potrajalo svega dva mjeseca, te u sezoni 2007/2008. Ballardini je tako postao treći trener na klupi Cagliarija ove sezone!

Ficcadenti je, s druge strane, postao sedma trenerska žrtva u talijanskoj Seriji A ove sezone. Osim njega "cipelu" su dobili: Siniša Mihajlović (Fiorentina), Marco Giampaolo (Cesena), Stefano Pioli (Palermo), Pierpaolo Bisoli (Bologna), Roberto Donadoni (Cagliari) i Gian Piero Gasperini (Inter).

Vezane vijesti

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Talijanski nogometni reprezentativac Sebastian Giovinco, 25-godišnji ofenzivni veznjak, vraća se u Juventus koji je od Parme otkupio 50% ugovornih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika