10.11.2011. / 13:14

Autor: Nacional.hr

Kantrida - treći najneuobičajeniji stadion na svijetu

Navodi se kako je riječki stadion dom NK Rijeke, kako prima 10.000 ljudi, ali oduševljava lokacija na kojoj je smješten

Nogometni stadion Kantrida (Wikipedia)Nogometni stadion Kantrida (Wikipedia)Medijska kuća CNN odabrala je osam najneuobičajenijih stadiona na svijetu, među kojima je na trećem mjestu stadion NK 'Rijeke' Kantrida.

Među tisućama stadiona diljem svijeta, osim najskupljih i kultnih poput brazilske Marakane, londonskog Wembleyja i madridskog Santiago Bernabeua, nalaze se i oni 'neobični koji pomalo odstupaju od normi' te su isto 'vrijedni posjeta'.

Navodi se kako je riječki stadion dom NK Rijeke, kako prima 10.000 ljudi, ali oduševljava lokacija na kojoj je smješten. S jedne strane ogromna litica, a s druge pogled na kristalno plavo Jadransko more. Dodaje se kako je na Kantridi odigrano nekoliko reprezentativnih susreta.

Na prvom i drugom mjestu nejneuobičajenijih stadiona su portugalski stadioni Estadio da Madeira i Braga Municipal Stadium, na četvrtom mjestu je njemačka Allianz Arena, slijede Estadio Hernando Siles u Boliviji, Stade Velodrome u Francuskoj, Svangaskard na Farskim otocima te stadion Cape Town u Južnoafričkoj Republici.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika