10.11.2011. / 14:00

Autor: Totalsport

Hiddink: Nadam se da ćemo pružiti još jednu noć za pamćenje našim navijačima

- Moji igrači će napraviti sve što je potrebno da izađemo kao pobjednici iz ovog susreta. Svi su u iznimno dobroj formi i u ovome trenutku boljih igrača od ovih koji će u petak istrčati protiv Hrvatske nemamo - priznao je Nizozemac

Guus HiddinkGuus HiddinkGuus Hiddink, izbornik nogometne reprezentacije Turske, protivnika Hrvatske u dodatnim kvalifikacija za Europsko prvenstvo iduće godine, najavio je prvu utakmicu koja je na rasporedu u petak.

- Prošli smo u dodatne kvalifikacije iz iznimno teške skupine, a na putu za Euro nam stoji Hrvatska. Ona je bila sudionik na mnogim velikim natjecanjima, te spada u rang najboljih momčadi Europe. Hrvatska je izvrsno tehnički potkovana momčad koju vodi iznimna grupa ljudi i ova utakmica će biti sve samo ne laka - rekao je Hiddink.

- Moji igrači će napraviti sve što je potrebno da izađemo kao pobjednici iz ovog susreta. Svi su u iznimno dobroj formi i u ovome trenutku boljih igrača od ovih koji će u petak istrčati protiv Hrvatske nemamo - priznao je Nizozemac.

- Još uvijek su mi svježa sjećanja na Euro 2008. godine kada je Turska slavila nakon jedanaesterca. Bila je to noć za pamćenje. Nogomet će i nakon ove utakmice "uspravno stajati" u Turskoj neovisno o ishodu. Jedino tko može pasti su igrači. Nadam se da ćemo uz pomoć navijača prepunog stadiona pružiti još jednu noć za pamćenje i slavlje svima vama - rekao je turskim medijima Hiddink.

Vezane vijesti

Hiddink: Sretan sam što mi je ukazana prilika u Anžiju

Hiddink: Sretan sam što mi je ukazana prilika u Anžiju

Nizozemski nogometni stručnjak Guus Hiddink (65) i službeno je potvrđen za novog trenera ruskog prvoligaša Anži Mahačkale. Potpisao je Hiddink… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika