10.11.2011. / 14:03

Autor: Totalsport

Dos Santos želi izlaz iz Tottenhama

Činjenica je da ne igram onoliko koliko bih htio ovdje u Tottenhamu - rekao je Dos Santos

Giovani dos Santos (desno)Giovani dos Santos (desno)Meksički nogometaš Tottenhama, Giovani dos Santos, priznao je da je vrlo nezadovoljan minutažom u "spursima", te je otkrio da ima pregršt klubova zainteresiranih za njegove usluge.

Dos Santos je od svog dolaska u Tottenham, 2008. godine za šest milijuna funti, bio posuđivan Ipswichu, Galatasarayju i Racing Santanderu, a ovog mu je ljeta propao već dogovoreni transfer u španjolsku Sevillu. Posljednji pogodak za "spurse" postigao je u utakmice Europa lige protiv irskog Shamrocka.

- U dobroj sam formi i treniram svaki dan. Teško mi je reći da želim otići jer pripadam ovdje, ali svi su mogli vidjeti da sam imao vrlo dobrih šest mjeseci u Santanderu. Činjenica je da ne igram onoliko koliko bih htio ovdje u Tottenhamu - rekao je Dos Santos.

- Klub me nije pustio ovog ljeta u kojem ponuda nikako nije nedostajalo, iako nisam bio stalan član momčadi. Vidjet ćemo što će se dogoditi u siječnju. Sada sam s reprezentacijom i ovdje zaboravim sve probleme iz Londona - zaključio je Meksikanac.

Vezane vijesti

Drogba: Ostao bih u Chelseaju da nismo osvojili Ligu prvaka

Drogba: Ostao bih u Chelseaju da nismo osvojili Ligu prvaka

- Ostao bih i dalje Chelseajev član da nismo u Münchenu osvojili Ligu prvaka - otkrio je bjelokošćanski 34-godišnji napadač Didier Drogba, uz vratara… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika