10.11.2011. / 14:16

Autor: Totalsport

Turan: Svi žele Tursku na Europskom prvenstvu

- Uvjereni smo da možemo ostvariti pobjedu protiv Hrvatske i kod kuće i u gostima. Učinit ćemo sve da odemo na EP - zaključio je turski reprezentativac

Arda Turan Arda Turan Jedan od najboljih turskih nogometaša, veznjak madridskog Atletica Arda Turan (24), uvjeren je da ljubitelji nogometa diljem svijeta žele na Europskom prvenstvu iduće godine vidjeti - Tursku.

U dodatnim kvalifikacijama za Euro u Poljskoj i Ukrajini Turcima će suparnik biti hrvatska reprezentacija. Prvi je dvoboj na rasporedu u petak u Istanbulu, a uzvrat četiri dana kasnije. Za Turana dvojbe nema - svi bi radije na europskoj smotri vidjeli njegovu reprezentaciju.

- Na Europskom prvenstvu 2008. smo imali velik broj navijača. I sada se svaki ljubitelj nogometa nada da ćemo opet biti na Euru. Samo dvije reprezentacije na velikim natjecanjima mogu donijeti toliko dobru atmosferu, Brazil i mi Turci. A budući da Brazil ne može igrati na EP-u, sve su oči uperene u nas - ''skromno'' je izjavio Turan turskim novinarima.

- Uvjereni smo da možemo ostvariti pobjedu protiv Hrvatske i kod kuće i u gostima. Učinit ćemo sve da odemo na EP - zaključio je turski reprezentativac.

Vezane vijesti

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Hrvatski 32-godišnji nogometaš Wolfsburga Ivica Olić otvorio je dušu novinaru Tobiasu Altschäfflu u razgovoru za njemački tjednik Sport Bild.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika