10.11.2011. / 14:37

Autor: Nacional.hr

Odbacuje nagađanja

Jurčić nipošto s HDZ-om

"Od samog početka, moj uvjet je bio da nikakva koalicija s bilo kojom parlamentarnom strankom ne dolazi u obzir", rekao je na kraju Jurčić

Ljubo JurčićLjubo JurčićPriča koju je objavio jedan dnevni list kako je Ljubo Jurčić jedan od potencijalnih kandidata za koaliciju sa HDZ-om podigla je mnogo prašine. Pogotovo nakon što je HDZ objavio koaliciju sa Željkom Kerumom i njegovom Hrvatskom građanskom strankom.

U intervjuu za Politikaplus.com, Ljubo Jurčić demantirao je bilo kakvu mogućnost suradnje njegove liste i HDZ-a.

"Netk se osjeća ugrođeno! Netko želi da ostane dojam da je glas za Ljubu Jurčića glas za HDZ. To dakako, nema veze s istinom", rekao je Jurčić.

Prokomentirao je i činjenicu da se tradicionalnom okupljanju ekonomista u Opatiji odazvala premijerka Kosor, ali ne i SDP-ov čelnik Zoran Milanović. Istaknuo je kako su uvijek pred izbore davali priliku svim kandidatima za premijera da iznesu svoje viđenje ekonomske poliitke. No, istovremeno naglašava kako to nije bila niakva prigoda za stranačko sučeljavanje.

Na pitanje o eventualnom koaliranju s nekom strankom, Jurčić je odmahnuo rukom i rekao kako su još prije ljeta završili koalicijske liste te više nema mogućnosti za promjene.

"Od samog početka, moj uvjet je bio da nikakva koalicija s bilo kojom parlamentarnom strankom ne dolazi u obzir", rekao je na kraju Jurčić.

Vezane vijesti

Nema više milosti za Grčku

Nema više milosti za Grčku

Koliko god da se može odahnuti nakon što je Grčka brzo dobila novu vladu, tako posao nije gotov. Prije svega Europa mora pokazati što može, piše u… Više

Komentari

registracija
10/1/07

satruncica, 10.11.11. 18:04

Pa baš me zanima koliko je taj čovjek častan. I da li će možda ipak pokleknuti pred Kosoricom? Jel je ko za okladu?


registracija
1/12/09

nadir, 10.11.11. 23:41

Pametan je,ali kako vjetar puše odnese i Jurčića


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika