11.11.2011. / 15:58

Autor: Nacional.hr

Milinovićev dernek u Gospiću

Lika i naličje HDZ-a

"Rekao sam to vrlo jasno prije mjesec-dva, govorim i danas, a tako će biti i 4. prosinca. HDZ će pobijediti Kukuriku koaliciju", uvjeren je Milinović

Darko Milinović družio se sa sugrađanima (Foto: HDZ)Darko Milinović družio se sa sugrađanima (Foto: HDZ)Baš kao što je obećao prošlog petka, ministar zdravsta Darko Milinović počastio je Gospićane ribicama, lignjama i kuhanim vinom. No, iako je interes građana za besplatnom hranom i pićem bio veći nego proteklog tjedna, prava je pomama nastala kada je došao kamion sa HDZ-ovim promotivnim materijalima.

Kako javlja Slobodna Dalmacija, Gospićani su se doslovce borili za svaku kemijsku olovku i šal sa HDZ-ovim logom.

"Živ nam bio Dado, hajd' da pobjedimo ove crvenokošuljaše", dobacivali su Gospićani, a razdragani ministar im je odgovarao "nego da hoćemo".

Okupljenim novinarima priznao je kako je zadovoljan odazivom građana na okupljanje te dodao kako to rade već 10 godina svaki petak.

"I nakon izbora organiziramo druženje s našim građanima. Na ovakav način oni mogu doći lakše do mene i pitati me što treba", rekao je novinarima Milinović.

Pohvalio se kako su mu svi zaželjeli pobjedu te istaknuo kako će svaki kandidat u 9. izbornoj jedinici s liste Kukuriku koalicje doživjeti poraz.

"Rekao sam to vrlo jasno prije mjesec-dva, govorim i danas, a tako će biti i 4. prosinca. HDZ će pobijediti Kukuriku koaliciju", uvjeren je Milinović.

Nije želio komentirati koaliciju HDZ-a i Željka Keruma rekavši kako je predsjednica stranke rekla sve što je trebalo.

HDZ je povijest

Novinarima je komentirao i vijest da su u Otočcu iskoristili tamošnje učenike u predizborne svrhe, na otkrivanju spomenika braniteljima.

"Ja sam jako zadovoljan, ne da je ravnateljica iskoristila učenike, nego da su djeca došla i to im je bio jedan sat povijesti, jer svatko onaj koji govori da se djeca u tom smislu iskorištavaju, ne želi dobro Hrvatskoj ili želi nekome nauditi... To nije bio stranački skup, nego jedan sat povijesti", kazao je ministar Milinović novinarima.

Vezane vijesti

U USKOK-u o Milinovićevim 'poslovima'

U USKOK-u o Milinovićevim 'poslovima'

Borislav Perica, bivši ravnatelj Nacionalnog parka Plitvička jezera, ispitan je u riječkom USKOK-u, piše Večernji list. Kaže da su ga pozvali… Više

Komentari

registracija
16/6/10

nosonja, 11.11.11. 16:32

Kada vidim njega odmah se sjetim balege razbacane po putu. Slavni dr. Mengele.


registracija
31/1/10

STTony, 11.11.11. 17:18

Nekako su mi kompatibilne njegovo i Kerumovo lice, već ih zamišljam skupa na jumbo plakatu kako se zaljubljeno smješkaju jedno drugome.


registracija
26/12/06

capica, 11.11.11. 18:00

Gospićana je danas više iz razloga što su lignje finije od ribica. I skuplje, a novaca baš i nema. Pa još i šalovi, kemijske ,a sve badava. Mene osobno zanima kaj ministar Dado misli o Kerumovoj kandidaturi. Zamislite , Keruma kao ministra za kulturu , a Dado u zapećak. Koja komedija!


registracija
30/11/09

Dugoprugas, 11.11.11. 19:05

Sacica licana nece promjeniti situaciju,kako god licki lazljivac propovjedao.


registracija
29/11/09

Ivis, 11.11.11. 20:25

Mora da je posjedovao "crvenu knjizicu", kad se toliko pjeni na protivnike!? Uskoro ce lajati protiv Jace!!!!


registracija
16/2/11

pro, 12.11.11. 09:20

Jahači magle


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika