12.11.2011. / 15:35

Autor: Hina , Nacional.hr

Kosor:

Ne bih ništa posebno mijenjala

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor izjavila je danas u Vukovaru kako ne bi ništa posebno mijenjala u protekle dvije godine mandata od kada je na čelu Vlade i HDZ-a.

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor izjavila je danas u Vukovaru kako ne bi ništa posebno mijenjala u protekle dvije godine mandata od kada je na čelu Vlade i HDZ-a.

"Ne bih ništa posebno mijenjala. Možda neku sitnicu. Odluku o kriznom porezu smo morali donijeti, kao i mnoge druge odluke", rekla je Kosor odgovarajući na pitanje novinara bi li promijenila neku dosadašnju odluku u protekle dvije godine mandata.

Podsjetila je kako je na mjesto premijerke došla u posebno teškim uvjetima te je istovremeno morala preuzeti vođenje i stranke i Vlade, pri čemu je, kako je rekla, taj postao nastojala raditi čestito i odgovorno.

Na pitanje novinara vraćaju li se u Belom Manastiru članske iskaznice HDZ-a, Kosor je kazala kako to nije istina već naprotiv, da je danas u tome gradu članske iskaznice HDZ-a primilo dvadeset novih članova.

Novinare je zanimalo i treba li varaždinski gradonačelnik Goran Habuš, nakon što je skrivio prometnu nesreću, podnijeti ostavku. Kosor je kazala kako je "to nešto slično kao što se dogodilo sa zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem".

"Vjerujem da će u njegovoj stranci o tome razgovarati, u HNS-u ima dosta takvih primjera. Vjerujem da će to pitanje otvoriti i donijeti prave odluke važne za građanke i građane Varaždina", poručila je Kosor.

Također je izjavila kako HDZ nije pregovarao s Milanom Bandićem oko moguće izborne koalicije.

Jadranka Kosor danas je u Vukovaru bila nazočna II. skupu ratnih izvjestitelja HRT-a.

Vezane vijesti

'Neću dati ostavku'

'Neću dati ostavku'

Neću dati ostavku na mjesto potpredsjednice Hrvatskog sabora, kao što je to učinio Vladimir Šeks, poručila je Jadranka Kosor nakon jutrošnje sjednice… Više

Komentari

registracija
9/8/09

vinko12, 12.11.11. 17:43

Premijerko ti si glavna i spas RH od crvenih marabunda, samo deri udbasku boljsevicku bagru koja bi nas ponovo dovele u socijalizam-neokomunizam


registracija
15/12/10

tatamata, 12.11.11. 17:53

nemaš šta i koga mijenjati em znate krasti,lagati zaštititi korunpirane ministre da ne dobiju ostavke nametnuti krizne poreze od kojih je novac ionako pokraden jedino bi mogla promjeniti @vinko12 jer on se valjda planira kandidirat jer se boji nekih crvenih a i sam potječe od crvenih jer se on u udbaše razumije ko mara u krivi k....


registracija
4/4/11

Bluebird, 12.11.11. 20:00

vinko12
Kupi si otrova, ucinis uslugu Hrvatskoj isebi.


registracija
30/11/09

Dugoprugas, 12.11.11. 20:44

Vinko javio si se iz kome,zelim ti brzo ozdravljenje mozga.


registracija
11/11/11

weraw, 12.11.11. 23:03

Ima među obožavateljima HDZ-ja i pismenih - Vinko, pa kud je on zalutao. I još takvi ne ozdravljuju, nema njima pomoći.


registracija
15/11/06

rimaz, 13.11.11. 07:25

Niti u naredne četiri godine ne mora ništa mijenjati. Možda jedino ulazna vrata u HDZ. Ova su već olinjala, a i demodirana su.


registracija
6/9/11

Vlaisavljević, 13.11.11. 08:29

ADZe je crnji i od crnih fondova,da su ljudi,oni se od SRAMOTE....nebi pojavljivali u javnosti barem stotinu godina.Vladali su 17 godina,pljačkali,uništavali,rasprodavali,zaduživali......prodali Posavinu...izdali Vukovar....izručili SVE HR generale HAGu.....izmislili 200-injak tisuća lažnih branitelja......inicirali nepotreban rat s Muslimanima....vršljali po Bosni a HAG će presuditi grupu Prlić.....za egresiju...mogli su i MORALI HAPSITI sve one koje sad prozivaju iz drugih stranka...zašto to nisu uradili? Neviđeno su ZLO koje snađe nas Hrvate.


registracija
21/2/11

skyway, 13.11.11. 09:42

Ova kokos vise ne zna ni sto govori...Nakon incidenta onog clana koji se opametio i bacio clansku iskaznicu HDZ, ona izjavljuje kako je to pojedinacni slucaj, ali da je bas tada u tom mjestu primljeno novih dvadesetak clanova...Bas je budala, jer da ih je uclanjeno pet tisuca ne bi namirilo sram nastao poslije pljuvanja kojeg je dozivo pijani Seks.
Za ove lopove nece ni olos Vinko 12, prvoklasni probisvijet i udbaski sin glasovati. On je inace partizanski sin koji je provokator i podriva klan iznutra.


registracija
29/4/09

florenz, 13.11.11. 11:21

Pa očigledno se premijerki silno svidjela premijerska fotelja pa bi u njoj ostala što je moguće dulje. Zato i nebi ništa značajno mijenjala. Možda jedino građane koji misle svojom glavom uz "krčanje u želucu", kojio nisu ni svjesni koliko im je dobro, a bit će im još bolje kad ih "obiđu" ovršitelji zbog dugova koje zbog nezaposlenosti više ne mogu plaćati. Oslobodit će ih problema sa održavanjem stanova, režija, i bit će HDZ-ovski sretni.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika