14.11.2011. / 11:12

Autor: Totalsport

Fabregas: Ako sad ne odeš, ostaješ u Arsenalu do kraja karijere

- Ne znam hoće li ga uspjeti zadržati. To je njegova odluka

Cesc Fabregas (desno)Cesc Fabregas (desno)Bivši kapetan Arsenala Cesc Fabregas (24) sinoć je upozorio aktualnog kapetana "topnika" Robina van Persieja (28) oko njegove budućnosti u klubu s Emiratesa.

Van Persieju aktualni ugovor s Arsenalom istječe na kraju sljedeće sezone, a u klubu se boje da bi mogli izgubiti ponajboljeg nogometaša kluba na način na koji su ovog ljeta ostali bez Samira Nasrija nakon što je ušao posljednju sezonu ugovora i odbio potpisati produljenje.

Fabregas, koji je u Arsenal stigao kao 16-godišnjak iz Barcelone i ovog se ljeta vratio u matični klub uz odštetu od 34 milijuna eura, nije baš uvjeren da će Van Persie potpisati produljenje koje mu klub nudi.

- Ne znam hoće li ga uspjeti zadržati. To je njegova odluka. U ovoj dobi, ako želi otići ovo je njegova posljednja prilika, a ako želi ostati onda će to i učiniti i umiroviti se u Arsenalu - prenosi Fabregasove riječi The Sun.

- Vidjet ćemo što će odlučiti, ali bio je vrlo odan Arsenalu čitav niz godina. On je ključan igrač i navijači ga obožavaju.

Ove sezone Van Persie briljira i u 13 utakmica zabio je 13 golova.

- Ima zasad sjajnu sezonu. Nadam se da će tako biti cijele sezone. Nažalost, kada sam ja bio ondje nikad nije cijelu sezonu bio bez ozljede.

Vezane vijesti

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

Odlični 23-godišnji japanski nogometaš Shinji Kagawa na sigurnom je putu odlaska iz dortmundske Borussije, kluba s kojim je posljednje dvije sezone… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika