14.11.2011. / 16:30

Autor: Nacional.hr

Povratak Poirota i Miss Marple

David Suchet će slavnog detektiva Poirota utjeloviti i u posljednjih pet filmskih nastavaka koji se snimaju prema knjigama Agathe Christie

David Suchet David Suchet Uskoro se na male ekrane vraćaju omiljeni Hercule Poirot i Miss Marple. Javna televizijska mreža ITV je najavila kako će uskoro biti snimljeni novi nastavci popularnih serijala.

David Suchet će slavnog detektiva Poirota utjeloviti i u posljednjih pet filmskih nastavaka koji se snimaju prema knjigama Agathe Christie. "Više sam nego oduševljen što ću ponovno glumiti Poirota. Bila mi je životna ambicija dovršiti niz tih nevjerojatnih djela. Poirot je briljantan lik i oduvijek sam ga volio glumiti", izjavio je Suchet, koji je snimio 65 filmova o slavnom detektivu.

Filmovi će nositi naziv knjiga 'Herkulovi podvizi', 'Sajam zločina', 'Velika četvorka', 'Slonovi pamte' i 'Zavjesa'. Lik detektiva Poirota se pojavljuje u ukupno 33 romana, 54 kratke priče i jednoj drami slavne autorice krimića.

Julia McKenzie će istovremeno snimati ulogu Miss Marple, o poznatom se ženskom liku iz romana Agathe Christie planiraju snimiti još tri filma i to prema knjigama 'Karipski misterij', 'Vječita noć' i 'Tajna sedam satova'.

Vezane vijesti

David Suchet najavio opraštanje od uloge Poirota

David Suchet najavio opraštanje od uloge Poirota

Britanski filmski glumac David Suchet sprema se uskoro reći 'zbogom' liku malog belgijskog detektiva Herculea Poirota iz pera britanske spisateljice… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika