14.11.2011. / 16:14

Autor: Hina , Nacional.hr

Bilić:

Turci se imaju pravo nadati iznenađenju

"Ne vjerujem da Turci mogu iznenaditi, ali imaju se pravo nadati. Oni su dobra momčad i dat će sve od sebe da pokažu svoju vrijednost. Vjerujem da će i u Zagrebu napadati, kao što je bio slučaj u Istanbulu, a to nam odgovara. Igrači su svjesni da smo odradili tek pola posla i treninzima se ozbiljno pristupa", izjavio je Bilić

Slaven BilićSlaven BilićHrvatski nogometni izbornik Slaven Bilić istaknuo je u ponedjeljak da ga veseli što igrači maksimalno ozbiljno shvaćaju uzvratnu utakmicu dodatnih kvalifikacija za EP 2012., iako iz Turske donose prednost 3-0.

"Ne vjerujem da Turci mogu iznenaditi, ali imaju se pravo nadati. Oni su dobra momčad i dat će sve od sebe da pokažu svoju vrijednost. Vjerujem da će i u Zagrebu napadati, kao što je bio slučaj u Istanbulu, a to nam odgovara. Igrači su svjesni da smo odradili tek pola posla i treninzima se ozbiljno pristupa", izjavio je Bilić na konferenciji za novinare.

Na upit turskog novinara što misli o izborniku Guusu Hiddinku, Bilić je rekao da nizozemski stručnjak spada među pet najboljih svjetskih trenera.

Vratar Stipe Pletikosa, koji ima manjih problema s nogom, kazao je da prima injekcije, te da se osjeća bolje, dok je kapetan Darijo Srna istaknuo da su puni samopouzdanja, te da očekuju veliku podršku hrvatskih navijača.

Uzvratni susret na rasporedu je sutra u 20.05 sati na zagrebačkom Maksimiru. Zbog žutih kartona Turcima nedostaju četvorica igrača Hakan Balta, Emre, Arda Turan i Sabri Sarioglu, dok hrvatski izbornik ne može računati na Ćorluku i Dujmovića, koji su "požutjeli" u Istanbulu. Njih dvojicu vjerojatno će zamijeniti Pranjić i Vukojević.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
5/10/11

Dragi, 15.11.11. 01:05

Turci se nemaju čemu nadati.
Hrvatska se već plasirala i samo je pitanje da li će igrati ili u Poljskoj ili u Ukrajini.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika