14.11.2011. / 16:12

Autor: Nacional.hr

Kerum oslobađa mozak

Izbornaci kampanja

Kasnije je svoju izjavu pokušao preformulirati u 'dobro je raditi', a na novinarsko pitanje zna li otkud je poznat izraz 'rad oslobađa' odgovorio je kako 'ne zna'

photo: Filip Brala/PIXSELL (arhiva)photo: Filip Brala/PIXSELL (arhiva)Ulazeći u središnjicu HDZ-a na Trgu žrtava fašizma splitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio je kako 'rad oslobađa'.

Kasnije je svoju izjavu pokušao preformulirati u 'dobro je raditi', a na novinarsko pitanje zna li otkud je poznat taj izraz odgovorio je kako 'ne zna'. Kerum je na pitanje novinara jesu li mu najavili što, odgovorio 'što će najaviti, sve je normalno'. Nakon izgovorenog nacističkog slogana krenuo je u stranačke prostorije gdje zajedno s Jadrankom Kosor i vrhuškom HDZ-a dogovora zadnje detalje oko predaje kandidacijskih lista za parlamentarne izbore.

U središnjici HDZ-a sastanči se od devet sati ujutro. Pola sata nakon braće Kerum stigla je i sestra Nevenka Bečić. "Sve ćete vidjeti na vrijeme. Vi ste tu cijelo jutro, dajte vi meni neke informacije", rekla je novinarima tipkajući usput na mobitel. "Zagreb je naš najljepši grad, naravno poslije Splita", odgovorila je na novinarsko pitanje kako joj se sviđa u Zagrebu. Ministri i članovi HDZ-a koji su ulazili i ulazili u zgradu samo su odgovarali 'na vrijeme' i 'bit će' na pitanje o predaji lista. Oko 15 sati glasnogovornica HDZ-a, Sunčana Glavak, poručila je novinarima kako sastanak neće biti gotov skoro. "Nema smisla da nas čekate", izjavila je.

Podsjetimo kako u ponoć istječe rok za predaju stranačkih lista Državnom izbornom povjerenstvu i kako je HDZ-ova tradicija bila da liste predaju netom prije isteka roka. Svoje liste oko podneva DIP-u je predala Kukuriku koalicija.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
7/9/07

Vinogradar, 14.11.11. 17:32

Hebi ga !
I takav Kerum ući će u Sabor, postati zastupnik
s privilegijama :
stan u Zagrebu kojeg će plaćati Sabor,
dobiti veliku plaću bez obzira dolazio na sjednice ili ne, raspravljao ili ne,
imat će osiguranu visoku mirovinu,
bit će zaštićen imuniteto za svaku uvredu koju uputi svojim kritičarima.
I td. i td.................
Tuđmanistan je upotpunosti postao realnost!


registracija
30/9/09

davor12345, 14.11.11. 17:49

Alal mu vera! Naš je ijadu posto!


registracija
12/11/11

Janko1979, 14.11.11. 18:07

on je cista slika hrvacke inteligenciji i obrazovanja


registracija
9/8/09

vinko12, 14.11.11. 18:36

Kerum stvara a "visoka inteligencuja" kokosara i crvenih kmera unistava.


registracija
22/3/11

hm2011, 14.11.11. 19:31

Još nije sve gotovo. Kerum je tek treći na listi, HDZu treba malo više glasova da ga pogura u sabor.

Bilo bi lijepo od desničara, tuđmanista i sličnih da kao znak pokajanja ne glasaju za Keruma. Neka se oduže za sve one godine kada su podržavali najveće lopove u hrvatskoj povijesti.
Bar u toj izbornoj jedinici imaju veliki izbor desničara , od Budiše do Tomasićke. Ako su baš jako za HDZ mogu glasat za HSS ili HSP koji su de facto HDZ pod drugim imenom.
Znači mogu učiniti dobro djelo a da ne potroše glas uzalud.


registracija
30/12/10

putusvemir, 14.11.11. 22:22

Pa dragi Dalmatinci, ako imate časti i pameti nadam se da nećete zaokružiti ovakve likove, nego ljude koji imaju
inteligenciju, znanje i poštenje. Ako izaberete Keruma i HDZ znači da ste isti. Cijela Hrvatska već vam se godinama smije kako ne možete naprijed. Imate divno more, otoke, lijepe gradove a postoji krilatica:Što južnije to tužnije. Nemojte to više dozvoliti. Oni su se nakrali i rade samo za sebe.Promjenite to i pokažite da mislite na svoju djecu i unuke.


registracija
21/2/11

skyway, 14.11.11. 23:54

Meni je sasvim logican spoj Keruma s HDZ-om...Jer on je svercao humanitarnu pomoc i obogatio se i kud bi drugo nego u klan! Sada ima jasnu racunicu - slagao sam birace u Splitu gdje nisam nista napravio, pa da se s familijom docepam Sabora.
No, valjda smo se dekerumizirali i opametili. Njega ostavimo Vinku, jer za njega, starog udbasa i nisu bolji od Rice Verzota!


registracija
23/9/11

Ceraria, 15.11.11. 06:30

...da rad cini covika slobodnim je tocno.
Ova izjava je, postavljanjem na ulaz u konc. logor izgubila svaku humanu vrijednost. To zna svak ko je procita dvi knjige.
Ali, ljudi moji, dok smo mi citali, educirali se i nesto naucili (neko vise neko manje) ON JE RADIJA! Nemojmo tako.


registracija
16/6/10

nosonja, 15.11.11. 08:06

ADZet da može , stavio bi na listu za Sabor i la Cicciolinu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika