15.11.2011. / 14:18

Autor: Totalsport

Banić: U krizi smo, ali vrijeme je za pozitivan rezultat

Napredak je vidljiv već u prošloj utakmici, posebno u defenzivnim zadacima, ali na našu žalost, krajnji rezultat nam nije išao u korist - rekao je krilni centar španjolskog kluba

Marko BanićMarko BanićKapetan španjolskog košarkaškog kluba Bizkaia Bilbaa, hrvatski reprezentativac Marko Banić, priznao je da je njegova momčad u rezultatskoj krizi, ali da nema vremena za tugovanje.

Posljednji udarac Bilbao je dobio prošle nedjelje kada je sa 77-71 poražen u prvenstvu kod Gran Canarije. Međutim, Banić tvrdi da nema mjesta za plakanje s obzirom da ih već ove srijede očekuje utakmica za preživljavanje u Euroligi protiv dobro znanog protivnika - Caje Laboral.

- Momčad je lošoj situaciji. Naravno da smo zabrinuti. Ali nema vremena za tugovanje. Napredak je vidljiv već u prošloj utakmici, posebno u defenzivnim zadacima, ali na našu žalost, krajnji rezultat nam nije išao u korist - rekao je krilni centar španjolskog kluba.

Međutim, Banić ne gubi nadu, te poziva suigrače na još jači rad jer smatra da je samo riječ mentalnoj blokadi koja ih koči na početku sezone.

- Ne možemo samo sjediti prekriženih ruku i plakati. Moramo nastaviti s napornim radom. Vrijeme je da uzvratimo udarac lošim igrama - veli Banić.

Bilbao neće morati dugo čekati na tu priliku s obzirom da već ove srijede igraju u Fernando Buesa Areni protiv Caje Laboral u 5. kolu Eurolige.

- To je lijepo mjesto za napraviti prvi korak ka igranju bolje košarke, ali svjesni smo da trenutne situacije i znamo da to neće biti nimalo lak zadatak. Oni su favoriti jer u ovom trenutku igraju puno bolju košarku od nas. Pokušat ćemo ih pružiti dobru partiju i ostati u igri što je duže moguće. Eventualna pobjeda bi nam bila od velikog značaja - zaključio je hrvatski košarkaš.

Vezane vijesti

Hrvati skromni u zadnjem kolu pred doigravanje

Hrvati skromni u zadnjem kolu pred doigravanje

Posljednje kolo španjolske košarkaške lige donijelo je težak gostujući poraz Bilbao Basketa kojeg je na svom parketu s okruglih 30 koševa razlike… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika