15.11.2011. / 16:11

Autor: Nacional.hr

'Za nas je važno da u Vladi imamo svoje ljude'

Damir Bajs, nositelj izborne liste za 5. izbornu jedinicu istaknuo je kako HSS predstavlja jedinu desnu alternativu HDZ-u i kako bez njih neće biti moguće formirati novu Vladu

Damir BajsDamir BajsHSS je na predstavljanju zvog izbornog programa u Slavonskom Brodu ponovio svoje protivljenje dovođenju Međunarodnog monetarnog fonda u Hrvatsku.

Kako prenosi Večernji list, predsjednik HSS-a Josip Friščić rekao je da ne žele dovesti MMF u Hrvatsku jer bi to značilo smanjenje plaća i mirovina. Također, dodao je kako ne smiju dopustiti prodaju nacionalnog blaga - šuma i voda. Dodao je kako će se HSS zalagati za novi model razvoja, zelenu ekonomiju i jačanje hrvatskog sela.

Na to se nadovezao i Damir Bajs, nositelj izborne liste za 5. izbornu jedinicu koji je istaknuo kako HSS predstavlja jedinu desnu alternativu HDZ-u i kako bez njih neće biti moguće formirati novu Vladu.

"Za nas je važno da u Vladi imamo svoje ljude koji će provoditi zacrtane programe i promicati vrijednosti za koje se zalažemo", naglasi je Bajs te zaključio kako očekuju stalan rast rejtinga i dobar krajnji izborni rezultat HSS-a.

Vezane vijesti

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Josip Friščić, bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i bivši čelnik Hrvatske seljačke stranke (HSS-a), HDZ-ovog koalicijskog partnera u bivšoj Vladi,… Više

Komentari

registracija
20/5/09

BXLCRO, 15.11.11. 17:31

Za koju novu HDZ vladu imate vi svoje ljude ?! Tamo 3011? Covjek treba biti dobro budan da procita sto se sprema za 22 stoljece?! UF! Po takvom nece biti nasoj dijeci "nasoj" drzavi iiii HDZu zivota u tom razdoblju!!!!!


registracija
30/11/09

Dugoprugas, 15.11.11. 19:00

I ovi HSS-ovci su postali kao HDZ. 8 godina suradnje sa lopovima ostavlja traga.Nadam se da ce za tu "suradnju"zavrsiti na smecu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Top teme

Izbor urednika