16.11.2011. / 12:28

Autor: Totalsport

Rangersi dobili sedmu zaredom, Bruinsi šestu

Pittsburgh je kod kuće protiv Colorada gubio s 3-1 nakon prvog perioda, ali je na kraju pobijedio 6-3 uz četiri pogotka u zadnjoj trećini

Hokejaši New York RangersaHokejaši New York RangersaNew York Rangersi pobijedili su u gradskom derbiju kao gosti New York Islanderse s 4-2 u jednoj od devet odigranih utakmica u NHL ligi u utorak.

Dva puta su se Islandersi vraćali iz rezultatskog zaostatka. Utakmicu je prelomio Brad Richards pogotkom nepunih pet minuta prije kraja, a prije zadnjeg zvuka sirene je Ryan Callahan zabio u praznu mrežu za konačnih 4-2.

Rangersima je ovo bila sedma uzastopna pobjeda, što im je najduži niz bez poraza od listopada 2009. godine kada su također dobili sedam utakmica u nizu. Islandersima je ovo 10. poraz u zadnjih 11 utakmica.

Aktualni prvaci Boston Bruinsi, koji su vrlo loše započeli sezonu, upisali su šestu uzastopnu pobjedu, svladavši kao domaćini New Jersey sa 4-3. U tih šest zadnjih utakmica i šest pobjeda Boston je zabio 34 gola.

St. Louis je na svom ledu svladao Detroit s 2-1 i prekinuo niz od četiri uzastopne pobjede Red Wingsa.

Pittsburgh je kod kuće protiv Colorada gubio s 3-1 nakon prvog perioda, ali je na kraju pobijedio 6-3 uz četiri pogotka u zadnjoj trećini. James Neal je zabio gol i dodao dvije asistencije za Penguinse. Neal ima na kontu 12 golova, a u svakoj od osam domaćih utakmica Pittsburgha je postigao barem jedan gol.

Nakon pet uzastopnih poraza, Ottawa je dobila drugu utakmicu zaredom, svladavši u gostima Calgary s 3-1. Bobby Butler je zabio dva gola u trećoj trećini za Senatorse. To su mu i prvi golovi ove sezone.

Dobru formu potvrdila je momčad Minnesote, slavljem u gostima kod najlošije momčadi lige Columbusa s 4-2.

Kris Versteeg i Stephen Weiss upisali su po jedan gol i dvije asistencije obojica u pobjedi Floride 6-0 u gostima kod Dallasa. Weiss je odigrao 574. utakmicu za Pantherse i sada je drugi po ukupnom broju nastupa u klupskoj povijesti.

Nashville je kod kuće s 3-1 pobijedio Washington, dok je Phoenix u gostima slavio kod Toronta 3-2 boljim izvođenjem penala.

NHL liga, utorak:

Boston - New Jersey 4-3

Columbus - Minnesota 2-4

New York Islanders - New York Rangers 2-4

Toronto - Phoenix 2-3 (penali)

Pittsburgh - Colorado 6-3

Nashville - Washington 3-1

St. Louis - Detroit 2-1

Dallas - Florida 0-6

Calgary - Ottawa 1-3

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika