16.11.2011. / 12:51

Autor: Totalsport

Otkazane sve utakmice u NBA ligi do 15. prosinca

U međuvremenu je nekoliko igrača, među kojima su i Carmelo Anthony i Kevin Durant, podnijelo tužbu protiv lige, tako da se ovoj sapunici ne nazire kraj

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaKao što je bilo i očekivano, u utorak navečer su i službeno otkazane sve utakmice u NBA ligi do 15. prosinca. Time je već sad propalo više od četvrtine sezone.

Novo je otkazivanje uslijedilo nakon što je Sindikat igrača u ponedjeljak odbio posljednju ponudu kolektivnog ugovora koji su pred njih stavili vlasnici klubova. Prijedlog je uključivao podjelu košarkaških prihoda 50-50 što igračima ne odgovara i zbog čega je nastavljena obustava rada koja u najjačoj ligi svijeta traje od 1. srpnja.

S obzirom da nema baš nikakvog pomaka u pregovorima već je sada prilično jasno da natjecanje neće krenuti ni 15. prosinca, a pitanje je hoće li uopće biti odigrana ijedna utakmica ove sezone.

U međuvremenu je nekoliko igrača, među kojima su i Carmelo Anthony i Kevin Durant, podnijelo tužbu protiv lige, tako da se ovoj sapunici ne nazire kraj.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika