16.11.2011. / 13:20

Autor: Totalsport

Burdisso vjerojatno propušta ostatak sezone

Roma vjerojatno neće komentirati ozljedu svog igrača dok klupski liječnici ne pregledaju 30-godišnjeg Burdissa, koji se ''vučici'' priključio 2009. godine iz Intera, te je standardni igrač prve momčadi

Nicolas Burdisso (Wikipedia)Nicolas Burdisso (Wikipedia)Branič argentinske nogometne reprezentacije i član talijanske Rome Nicolas Burdisso zadobio je tešku ozljedu lijevog koljena u gostujućoj pobjedi ''gauča'' 2-1 kod Kolumbije u kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo.

Nakon sudara sa suparničkim igračem Burdisso je bio iznesen s terena u 36. minuti. Procjenjuje se da bi mogao pauzirati između šest i sedam mjeseci, što znači da je ova sezona za njega vjerojatno već gotova.

Roma vjerojatno neće komentirati ozljedu svog igrača dok klupski liječnici ne pregledaju 30-godišnjeg Burdissa, koji se ''vučici'' priključio 2009. godine iz Intera, te je standardni igrač prve momčadi.

Vezane vijesti

Serie A: Napoli siguran, dosadan remi Chieva i Rome

Serie A: Napoli siguran, dosadan remi Chieva i Rome

Napoli je uspješno obavio prvu od tri zadaće koliko je potrebno da osiguraju nastup u nogometnoj Ligi prvaka i dogodine. U sklopu 35. kola Serije A… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika