16.11.2011. / 15:04

Autor: Totalsport

Guus Hiddink više nije turski izbornik

"Novosti vezane uz novog izbornika i stručni stožer objavit ćemo u sljedećim danima", stoji u priopćenju TFF-a

Guus Hiddink Guus Hiddink Nizozemski stručnjak Guus Hiddink više nije turski izbornik, potvrdio je i službeno u srijedu Turski nogometni savez (TFF).

Hiddink nije uspio kroz dodatne kvalifikacije odvesti Turke na Europsko prvenstvo. Prejakom se u dvije utakmice pokazala hrvatska reprezentacija, pobijedivši u Istanbulu s 3-0 i odigravši 0-0 u Zagrebu. Već je u utorak nakon maksimirske utakmice 65-godišnji Nizozemac dao naslutiti da je završio posao u Turskoj, isto su u srijedu pisali i turski mediji, a tijekom dana je stigla i službena potvrda.

''Nakon sastanka Izvršnog odbora Turskog nogometnog saveza i izbornika Guusa Hiddinka, odlučeno je da razvrgnemo ugovor s nizozemskim trenerom. Zahvaljujemo gospodinu Hiddinku na obavljenom poslu i želimo mu sve najbolje u budućoj karijeri. Novosti vezane uz novog izbornika i stručni stožer objavit ćemo u sljedećim danima'', stoji u priopćenju TFF-a.

Vezane vijesti

Hiddink: Sretan sam što mi je ukazana prilika u Anžiju

Hiddink: Sretan sam što mi je ukazana prilika u Anžiju

Nizozemski nogometni stručnjak Guus Hiddink (65) i službeno je potvrđen za novog trenera ruskog prvoligaša Anži Mahačkale. Potpisao je Hiddink… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika