16.11.2011. / 19:43

Autor: Hina

Prihvaćeno 313 kandidacijskih lista za Sabor

Državno izborno povjerenstvo (DIP) objavilo je večeras da je za izbor zastupnika u Hrvatski sabor, koji će se održati 4. prosinca 2011., prihvaćeno 313 kandidacijskih lista i 48 kandidatura (56 kandidata) nacionalnih manjina koji biraju zastupnike u XII. izbornoj jedinici.

Izbori se održavaju 4. prosincaIzbori se održavaju 4. prosincaDržavno izborno povjerenstvo (DIP) objavilo je večeras da je za izbor zastupnika u Hrvatski sabor, koji će se održati 4. prosinca 2011., prihvaćeno 313 kandidacijskih lista i 48 kandidatura (56 kandidata) nacionalnih manjina koji biraju zastupnike u XII. izbornoj jedinici.

Od prihvaćenih 313 lista, 285 je stranačkih, a 28 neovisnih. Samostalnih je lista 204 dok je prihvaćena i 81 koalicijska lista, navodi se u priopćenju.

U priopćenju se dodaje da se sve dodatne podatke o prihvaćenim kandidaturama može pronaći na službenim internetskim stranicama DIP-a, www.izbori.hr, gdje je u rubrici "kandidature" dostupna interaktivna karta svih izbornih jedinica i odluke DIP-a o svim pravovaljanim kandidaturama u svakoj izbornoj jedinici.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Top teme

Izbor urednika