17.11.2011. / 10:24

Autor: Nacional.hr

Uhićen Saša Radović

Uhićen jer je tražio milijun od Čermaka?

Saša Radović je aktivist i pisac, jedan od sudionika i organizatora protesta "Stegnite vi svoj remen, bando lopovska". U tim je prilikima prozivao ratne profitere i kriminalce, a često je u tom kontekstu spominjao i Čermaka

Saša Radović u sporu je s generalom Čermakom. Photo: Duško Marušić/PIXSELLSaša Radović u sporu je s generalom Čermakom. Photo: Duško Marušić/PIXSELLPisac i aktivist Saša Radović uhićen je navodno zbog pokušaja iznude od generala Ivana Čermaka, piše Novi list. Za sada se dodatni detalji ove policijske akcije ne znaju, ali ono što je isplivalo je svota koju je Radović pokušao dobiti od Čermaka.

Naime, pisac je, prema policijskim izvorima, od Čermaka tražio milijun eura. Policija bi s detaljima mogla izaći u toku dana. Saša Radović je aktivist i pisac, jedan od sudionika i organizatora protesta "Stegnite vi svoj remen, bando lopovska".

U tim je prilikima prozivao ratne profitere i kriminalce, a često je u tom kontekstu spominjao i Čermaka, navodi Novi list. Zbog toga su preko medija Čermak i Radović prijetili raznim sudskim tužbama.

Vezane vijesti

Radović ucjenjivao Čermaka da bi ga prestao blatiti u medijima

Radović ucjenjivao Čermaka da bi ga prestao blatiti u medijima

Pisac i aktivist Saša Radović ucjenjivao je dva mjeseca generala i poduzetnika Ivana Čermaka, tražeći od njega milijun eura kako bi ga prestao… Više

Komentari

registracija
16/11/11

mijat63, 17.11.11. 13:53

DA JE DRZAVA PRAVNA BIOLO BI LOGIĆNO DA ČERMAK I FORGES DOKAZU KAKO I NA KOJI NAČIN SU NAPRAVILI A POTOM PRODALI TIFON INI I MOLU ČISTO SUMNJAM NA POSTEN NACIM.


registracija
20/6/11

etna47, 17.11.11. 14:01

IDI SRBINE U SRBIJU PA TAMO PRODAJI SVOJE LAŽNE FLOSKULE. TAMO CE TI SIGURNO VJEROVATI SAMO KADA IM SE PRESTAVIŠ.


registracija
18/11/11

tozimir, 18.11.11. 03:54

JA BIH BIO ZADOVOLJAN I SA 10000


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika