17.11.2011. / 11:12

Autor: Totalsport

Schalke do proljeća bez Farfana, možda i Höwedesa

Iz kluba iz Gelsenkirchena priopćili su da je Peruancu napuknuo unutarnji ligament u koljenu, te da će morati pauzirati četiri tjedna prije no što se bude mogao vratiti bilo kakvim treninzima

Jefferson FarfanJefferson FarfanZbog ozljede koljena koju je zadobio igrajući za peruansku reprezentaciju, Schalkeov napadač Jefferson Farfan propustit će preostalih pet jesenskih kola nogometne Bundeslige.

Iz kluba iz Gelsenkirchena priopćili su da je Peruancu napuknuo unutarnji ligament u koljenu, te da će morati pauzirati četiri tjedna prije no što se bude mogao vratiti bilo kakvim treninzima. Nakon toga trebat će mu dva tjedna kako bi jačao muskulaturu koljena, što znači da će ponovno zaigrati tek u proljetnom dijelu sezone.

Peruanci su u utorak izgubili 2-0 na gostovanju kod Ekvadora u Quitu u dvoboju južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

Isti je ligament u prijateljskom ogledu između Njemačke i Nizozemske (3-0) u Hamburgu ozlijedio stoper momčadi Huuba Stevensa Benedikt Höwedes. Ne zna se zasad koliko će pauzirati on.

Vezane vijesti

Bundesliga: Freiburg osigurao opstanak

Bundesliga: Freiburg osigurao opstanak

Obje nedjeljne utakmice 32. kola njemačkog nogometnog prvenstva završile su podjelom bodova. Nakon što su Augsburg i Hannover odigrali 1-1, susret… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika