18.11.2011. / 08:55

Autor: Hina

Službeno je: Razvode se Demi Moore i Ashton Kutcher

Šestogodišnji brak američkog glumačkog para Ashtona Kutchera i Demi Moore došao je svome kraju.

Ashton Kutcher i Demi MooreAshton Kutcher i Demi MooreŠestogodišnji brak američkog glumačkog para Ashtona Kutchera i Demi Moore došao je svome kraju.

Brak između Moore (49) i Kutchera (33) zapao je u krizu prije dva mjeseca, kada je jedna mlada manekenka objavila da je imala aferu s Kutcherom, novim glavnim glumcem televizijske serije "Dva i pol muškarca" u kojoj je zamijenio poročnog Charlieja Sheena.

"S velikom tugom i teška srca odlučila sam okončati brak s Ashtonom. Kao žena, majka i supruga imam određene vrijednosti koje smatram svetima i u tom sam duhu odlučila nastaviti sa svojim životom", objavila je Demi Moore.

Zvijezda filmova "Duh", "G.I. Jane" i "Nemoralne ponude", zamolila je u nastavku priopćenja medije za razumijevanje i privatnost.

Potom se na Twitteru oglasio i Kutcher i potvrdio razlaz. "Brak je jedna od najtežih stvari u životu i ponekad, nažalost, propadne. Vrijeme koje sam proveo s Demi uvijek ću imati u najljepšim uspomenama", objavio je.

Ovo je bio treći brak Demi Moore. Iz drugog, s filmskom zvijezdom Bruceom Willisom, ima troje djece. Taj je brak okončan 2000., a pet godina kasnije počela je vezu sa 16 godina mlađim Kutcherom, tada glumcem u usponu koji je u fokus dospio popularnom serijom "Lude 70-te".

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika