18.11.2011. / 09:27

Autor: Nacional.hr

Bandić 'smjestio' i Kukuriku koaliciji i HDZ-u

U Kukuriku koaliciji boje se da će Bandić dobiti 1. prosinca, a da će HDZ-u biti ponuđen posljednji mogući termin - 2. prosinca

Milan BandićMilan BandićSredišnji zagrebački trg u svim je dosadašnjim predizbornim kampanjama bio centralno mjesto za održavanje predizbornih skupova. Stoga ne iznenađuje da je i u ovoj kampanji termin za nastup na Trgu bana Jelačića stvar ne samo prestiža nego i dokazivanja snage.

Kako piše Večernji list, Ured za komunalne poslove grada Zagreba zaprimio je tri zahtjeva za održavanje predizbornog skupa na središnjem trgu. I to ne bi bio problem, da sve tri strane ne žele na trgu biti u isto vrijeme - 1. prosinca.

Iz Kukuriku koalicije ističu kako su oni prvi predali zahtjev, još 4. listopada. HDZ također želi taj termin, a u cijelu se situaciju upleo i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji bi u isto vrijeme na istom mjestu želio predstaviti svoju nezavisnu listu "Stijena". I dok u Kukuriku koaliciji negoduju, iz Ureda su im poručili kako je upravo Bandić prvi predao zahtjev za održavanjem skupa, HDZ drugi, a da su oni bili posljednji.

U Kukuriku koaliciji boje se da će Bandić dobiti 1. prosinca, a da će HDZ-u biti ponuđen posljednji mogući termin - 2. prosinca.

Iako bi Ured tek danas trebao odlučiti o tome tko će dobiti taj traženi termin, šef Ureda Davor Jelavić potvrdio je kako će termin pripasti Bandiću.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Top teme

Izbor urednika