18.11.2011. / 10:05

Autor: Totalsport

Redknapp: Oduševljen sam hrvatskim plasmanom na Euro

To je sjajno za dečke, zaslužili su to i Tottenhamovi navijači imat će još trojicu igrača koje će moći gledati na Euru sljedeće godine - poručio je Redknapp

Harry Redknapp Harry Redknapp Menadžer Tottenhamovih nogometaša Harry Redknapp izrazio je oduševljenje plasmanom hrvatske nogometne reprezentacije na Europsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj.

Engleski 64-godišnji stručnjak koji je nedavno podvrgnut rutinskoj operaciji srca, točnije odblokadi srčane arterije, također je izrazio zadovoljstvo nastupima hrvatskih nogometaša "spursa" u utakmicama dokvalifikacija protiv Turske.

Podsjećamo, u njima nije bilo ozlijeđenog Nike Kranjčara, ali je Luka Modrić sjajno odigrao oba susreta, dok je Vedran Ćorluka bio junak istanbulske 3-0 pobjede s golom i asistencijom, da bi uzvrat u Maksimiru propustio zbog suspenzije.

- Bio sam oduševljen kada sam vidio da se Hrvatska kvalificirala za Europsko prvenstvo. To je sjajno za dečke, zaslužili su to i Tottenhamovi navijači imat će još trojicu igrača koje će moći gledati na Euru sljedeće godine - poručio je Redknapp putem web-stranice "spursa".

- Nadam se da će Younes (Kaboul) izboriti mjesto u francuskoj reprezentaciji, kao i da će naši engleski igrači igrati kao i Pav (Pavljučenko) za Rusiju, tako da će to biti dobro ljeto - dodao je engleski trener, čiji se povratak na klupu nakon operativnog zahvata očekuje već u ponedjeljak u premierligaškom dvoboju protiv Aston Ville.

Vezane vijesti

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Potpuno iznenađujuće, u noćnim satima sa srijede na četvrtak, Tottenham je putem vlastite web-stranice objavio prekid suradnje s dosadašnjim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika