18.11.2011. / 10:39

Autor: Totalsport

Abdullah Avci novi turski izbornik

- Vrlo sam sretan i nadam se da ću se pokazati vrijednim ovog zadatka - kratko je komentirao Avci

Abdullah Avci (Wikipedia)Abdullah Avci (Wikipedia)Turski nogometni savez (TFF) objavio je i službeno ime novog izbornika nacionalne reprezentacije. Riječ je o sada već bivšem treneru Istanbul Büyükşehir Belediyea Abdullahu Avciju (48).

- Vrlo sam sretan i nadam se da ću se pokazati vrijednim ovog zadatka - kratko je komentirao Avci nakon potpisivanja ugovora do 31. svibnja 2015. godine.

Turski nogometni savez tako je djelovao po ubrzanom postupku i samo dva dana po neuspjehu u plasmanu u Europsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj i porazu od Hrvatske (ukupnih 3-0 za Hrvatsku), te samo dan nakon sporazumnog raskida ugovora s Nizozemcem Guusom Hiddinkom, pronašao je adekvatnu zamjenu.

Avci je trenersku karijeru započeo 1999. godine na klupi niželigaša Istanbulspora, nakon čega je vodio rezervnu momčad Galatasarayja i mladu tursku reprezentaciju, koju je 2005. godine odveo do naslova na Europskom U17 prvenstvu. Klupu Istanbul Büyükşehir Belediyea preuzeo je 2006. godine.

Vezane vijesti

Čelnici turskog nogometnog saveza podnijeli ostavke

Čelnici turskog nogometnog saveza podnijeli ostavke

Zbog velika afere oko namještanja rezultata u turskom nogometu predsjednik Saveza Mehmet Ali Aydinlar i oba njegova pomoćnika podnijeli su neopozive… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika