18.11.2011. / 13:06

Autor: Totalsport

Ronaldo spreman za Valenciju, ali ne igra protiv Dinama

Ronaldu je prijeko potreban odmor, a kako je Real već osigurao plasman u drugi krug, s četiri pobjede u isto toliko dosadašnjih utakmica, nema potrebe da portugalski trener izlaže svoga sunarodnjaka naporima

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Ozljeda aduktora koju je Cristiano Ronaldo donio sa sobom s reprezentativnog okupljanja nije ozbiljnije naravi i Portugalac će zaigrati za Real Madrid u subotu protiv Valencije. Međutim, ne i protiv zagrebačkog Dinama u utorak u Ligi prvaka.

Ronaldo (26) nije trenirao u srijedu, ali je već u četvrtak sve zadatke odradio bez ikakvih problema tako da će Jose Mourinho moći računati na njega u derbiju na Mestalli, u 13. kolu Primere. Imat će tako priliku najskuplji nogometaš današnjice dodatno popraviti impresivnu ovosezonsku statistiku koja govori da je u 11 utakmica postigao 13 pogodaka i šest puta asistirao.

I dok će protiv Valencije biti na terenu, Marce tvrdi da ga Mourinho nema namjeru koristiti protiv Dinama u 5. kolu kupine D Lige prvaka. Ronaldu je prijeko potreban odmor, a kako je Real već osigurao plasman u drugi krug, s četiri pobjede u isto toliko dosadašnjih utakmica, nema potrebe da portugalski trener izlaže svoga sunarodnjaka naporima.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika