19.11.2011. / 15:32

Autor: Totalsport

Wenger: Možda je ovo moja posljednja sezona u Arsenalu

Kad je Arsenal u pitanju, ne razmišljam više dugoročno. No, to niti nije bitno. Svjedno je tko će nastaviti posao, da li ja ili netko drugi. Tko god to bude činio, trebat će dobre temelje

Arsene WengerArsene WengerPrvi je put trener Arsenalovih nogometaša Arsene Wenger nedvosmisleno dao naslutiti da bi uskoro mogao napustiti sjevernolondonsku momčad, koju vodi bez prekida već 15 godina.

Rekao je u izjavi za L'Equipeovo periodično izdanje Mag da ne planira novi projekt u Arsenalu, da ne razmišlja dugoročno i da će po svršetku sezone razmotriti vlastitu budućnost u klubu s kojim ugovor ima do 30. lipnja 2014. godine.

- Kad je Arsenal u pitanju, ne razmišljam više dugoročno. No, to niti nije bitno. Svjedno je tko će nastaviti posao, da li ja ili netko drugi. Tko god to bude činio, trebat će dobre temelje.

*Je li moguće da na Arsenalovoj klupi provedete i sljedećih 15 godina i krenete tragom Alexa Fergusona?, pitao je francuski novinar 62-godišnjeg sunarodnjaka iz Strasbourga.

- Ne. Sasvim sigurno.

Priznao je potom da i dalje pati zbog "izdaje" Cesca Fabregasa i Samira Nasrija.

- Prvi sam put, otkako sam u Arsenalu, izgubio dvojicu mladih nogometaša taman kad su dostigli najzrelije razdoblje karijere. Prvi sam put izgubio kontrolu u takvoj situaciji. Patio sam. Vrlo je bolno izgubiti ključne ljude u koje ste uložili tako mnogo. Nažalost, loši su rezultati prošle sezone razbili momčad – zaključio je.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika