20.11.2011. / 14:28

Autor: Deutsche Welle

Rubio se vraća kući, možda i zaigra za Barcelonu

S obzirom da stvari u NBA ligi ne napreduju, odlučio sam se vratiti. Najprije ću se tjedan dana posvetiti obitelji i neću žuriti s odlukom o budućnosti. Želim pričekati da vidim ima li mogućnosti da se riješi situacija u NBA-u, a ako nema, onda ću potpisati za neki klub - kazao je Rubio

Ricky RubioRicky RubioMladi španjolski playmaker Ricky Rubio (21) trebao je ove sezone debitirati u NBA ligi za Minnesotu, ali ''lockout'' mu je pokvario planove. Odlučio se, stoga, vratiti u Španjolsku, a hoće li ponovno zaigrati za Barcelonu još je neizvjesno.

Talentirani košarkaš je posljednjih tjedana trenirao u Los Angelesu i čekao završetak obustave rada u najjačoj svjetskoj ligi kako bi se napokon mogao priključiti Timberwolvesima. No, nakon što je prošli tjedan Sindikat igrača odbio kolektivni ugovor koji su ponudili vlasnici klubova i na taj način doveo u pitanje cijelu sezonu, Rubio se odlučio vratiti u Barcelonu.

Zasad samo u grad Barcelonu, ali nije nemoguće da će uskoro ponovno odjenuti i dres kluba za koji je igrao posljednje dvije sezone.

- S obzirom da stvari u NBA ligi ne napreduju, odlučio sam se vratiti. Najprije ću se tjedan dana posvetiti obitelji i neću žuriti s odlukom o budućnosti. Želim pričekati da vidim ima li mogućnosti da se riješi situacija u NBA-u, a ako nema, onda ću potpisati za neki klub - kazao je Rubio, a jasno je i koji mu je klub prvi na pameti.

- Nisam još razgovarao s Barcelonom, ali kad se vratim, kontaktirat ću klub da vidim mogu li trenirati s njima poput Paua i Marca Gasola. Bilo bi lijepo i zaigrati s braćom Gasol - zaključio je Rubio za Ona FM.

Deutsche Welle

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika