20.11.2011. / 15:06

Autor: Hina

U Noći kazališta 40.000 posjetitelja

Ovogodišnju Noć kazališta, koja je započela u jučer u jutarnjim satima, a završila jutros u ranim jutarnjim satima, posjetilo je 40.000 poklonika kazališne umjetnosti, doznaje se od voditeljica ureda Noći kazališta Nade Kruljac.

Noć kazališta tradicionalno je izvrsno posjećenaNoć kazališta tradicionalno je izvrsno posjećenaOvogodišnju Noć kazališta, koja je započela u jučer u jutarnjim satima, a završila jutros u ranim jutarnjim satima, posjetilo je 40.000 poklonika kazališne umjetnosti, doznaje se od voditeljica ureda Noći kazališta Nade Kruljac.

Gledatelji su u 27 gradova i 70 institucija uživali u ukupno 119 predstava koja su za njih pripremila kazališta diljem Hrvatska.

Za sve se predstave, kako ističu organizatori, tražila karta više, a u nekim kazalištima na jednom mjestu sjedilo je i po dvoje ljudi.

Ove godine Noć kazališta organizirana je i u Sloveniji, BiH, Austriji, Slovačkoj, Srbiji i Crnoj Gori, a i njihova kazališta bila su dupkom popunjena.

Noć kazališta je manifestacija putem koje se kroz različite programe publici nastoji približiti svijet kazališta, a održana je prvi put 2008. godine kao pilot projekt u Dječjem kazalištu Dubrava i u Šibenskom kazalištu.

Vezane vijesti

Noć kazališta danas u skoro trideset hrvatskih gradova

Noć kazališta danas u skoro trideset hrvatskih gradova

Noć kazališta, jednodnevna manifestacija kojom se hrvatska kazališta približavaju ljubiteljima kazališne umjetnosti predstavljajući im različite… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika