21.11.2011. / 10:30

Autor: Totalsport

Villas-Boas: Ovo je težak udarac za nas

Imamo domaću utakmicu protiv Wolverhamptona sljedećeg tjedna, prije utakmica protiv Newcastlea i lidera i moramo pokušati pobijediti u njima bez obzira koliko to teško bilo - rekao je Chelseajev menadžer

Andre Villas-BoasAndre Villas-BoasNogometaši Chelseaja pretrpjeli su novi težak udarac u ambiciji osvajanja premierligaškog naslova. Nakon 2-1 domaćeg poraza od Liverpoola vodeći Manchester City bježi im čak 12 bodova nakon 12 odigranih kola.

Čak četiri poraza pretrpio je Chelsea u tih 12 kola, od čega dva uzastopna na Stamford Bridge što im se nije dogodilo od svibnja 2002. godine. Prije dva kola savladao ih je Arsenal s visokih 5-3, a sada im je presudio njihov bivši igrač Glen Johnson (igrao u Chelseaju od 2003. do 2007.) golom u 87. minuti.

- Bila bi ovo vrlo važna pobjeda za nas u vikendu kada je većina najboljih momčadi pobijedila. Ovako je to težak udarac za nas u Premiershipu. U Premiershipu su sada stvari za nas teške. Imamo domaću utakmicu protiv Wolverhamptona sljedećeg tjedna, prije utakmica protiv Newcastlea i lidera i moramo pokušati pobijediti u njima bez obzira koliko to teško bilo - rekao je Chelseajev menadžer Andre Villas-Boas.

- Ima puno bodova na stolu u studenom i prosincu. Kalendar je zgusnut i možda osvojimo neke ekstra bodove. Ali ovime smo se uvalili u još težu situaciju. Moramo biti bolji u organizacijskom smislu. Izgledali smo puno bolje u drugom poluvremenu, ali trebali smo pobijediti u tih 90 minuta. Primili smo šeprtljav gol, ali ovi igrači su svjesni da se pogreške mogu dogoditi u ovakvim situacijama. Imamo vrlo talentirane igrače i vjerujemo im da će nas voditi do pobjeda u četirima natjecanjima - zaključio je portugalski stručnjak.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika