21.11.2011. / 10:48

Autor: Totalsport

Hat-trick Marleaua za pobjedu Sharksa

Do pobjede u gostima je došao i Detroit koji je s 4-2 svladao Anaheim

Patrick Marleau (desno)Patrick Marleau (desno)U NHL ligi su u nedjelju odigrane četiri utakmice, a zvijezda večeri je bio Patrick Marleau koji je s tri pogotka predvodio San Jose do pobjede protiv Colorada u Denveru (4-1).

Domaći su poveli u osmoj minuti golom Matta Duchenea, ali nakon toga je sve bilo u znaku Sharksa. Marleau je izjednačio pet minuta kasnije, a otpor Avalanchea je definitivno slomljen u drugoj trećini. Najprije je Marleau pogodio i drugi put, a potom se u strijelce upisao i Joe Pavelski. U posljednjoj je minuti utakmice Marleau pogodio praznu mrežu i osigurao si hat-trick. Po tri asistencije su, pak, ubilježili Joe Thornton i Marc-Edoard Vlasic. Sharksima je to treća pobjeda zaredom i peta u posljednjih šest utakmica.

Do pobjede u gostima je došao i Detroit koji je s 4-2 svladao Anaheim. Brad Stuart je bio dvostruki strijelac za Red Wingse, pogodak i asistenciju je ubilježio Henrik Zetterberg, a dva dodavanja za gol Pavel Dacjuk. Ducksima je ovo bio 13. poraz u posljednih 15 dvoboja.

NHL liga, nedjelja:

Carolina - Toronto 3-2
Colorado - San Jose 1-4
Anaheim - Detroit 2-4
Vancouver - Ottawa 2-1, produžetak

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika